Arama sonuçları: *

1. e.ozden

DA 2 Sistem Deneyimlerim Hk.

Merhaba arkadaşlar, DA 2 sistemim iki gün önce geldi. Bir kaç sıkıntı ile karşılaştım ilk başlarda. Ancak siz forum sakinlerinin de yardımlarıyla varolan sorunların tümünü çözdüm. Bu konuyu açmamın nedeni, aklında soru işareti olan arkadaşların ve sistemin sürekli sorunlu olduğu hakkında aldığı...
  2. e.ozden

Da Sistem 2 Hk

Merhaba arkadaşlar, Dün sistemi satın aldım. İki, üç farklı sorunla karşılaştım ancak hallettim. 1. Ram frekanslarını yükseltme Ram frekanslarını yükselttiğim zaten bilgisayar açılmıyordu. Ramler ortadaki iki slota takılmıştı. Arada boşluk vererek taktım. Sorun düzeldi. 2. CPU fan hatası...
  3. e.ozden

Da Sistem 2 Driver Kurulumları

Merhaba arkadaşlar, Da Sistem 2 hakkında bir çok şikayet okuyorum. Bunun yanında çok olumlu tepkiler de var. Benim kendi tahminim, bu farkların sebeplerinden bir tanesinin düzgün driverları kurmama veya yanlış sırayla işlemleri yapmaktan kaynaklı olduğudur. Bu nedenle, sizin de katkılarınızla...
  4. e.ozden

DA SİSTEM 2 ÖZELLEŞTİRME

Merhaba arkadaşlar, Az önce ben de siparişimi çektim. Ürün özelliklerim ve fiyatı hakkında sizden de görüş almak istiyorum. DA-SISTEM2 1 X SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk -ÖZELLEŞTİRME 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X Sistem Montaj...
Top Bottom