Arama sonuçları: *

1. Skynel

DART1 Sistem Alamadım

@Abdullah Hacıgül Abi saat 5 de çıkacağını tahmin ederek evin içinde kartı bilgileri hazırlayarak YouTube sayfanı yeniledim videoyu ilk görenlerdenim sepete ekleye bastım eklenmedi eklenmedi en sonunda eklendi 1 adet gözüktü tıkladım bilgileri girdim telefona gelen secure kodu girdim ve spette...
  2. Skynel

PC Hocası 3060 sistem alınır mı o fiyata

https://www.gaming.gen.tr/urun/47461/pc-hocasi-gg30-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?__cf_chl_jschl_tk__=f4d7646b7687506043fa465828aaa6c91c7fc840-1614277839-0-ASl6XQRCaS-zedC6fTSyOcFjqvXQN7P7DA8pa8uoqrlvwxPPjFbm2zaK1Bt_1tT4GcpSYr3XftQ3FV3t1gn4kw...
  3. Skynel

Abdullah Abinin Topladığı Sistemde 3060 Olur mu?

Ona göre bekleyeceğim. Belki Abdullah abide küçük bir spoiler verir
  4. Skynel

Maks 7000TL PC Atabilir misiniz

Gamegaraj olabilir Teknobiyotik olur itopya olur ama maks 7k
  5. Skynel

Teknoking 2 Problemleri

Dostlar açtığım bir önceki teknoking 2 fps problemi konusuna bakabilirsiniz oyunlarda fps problemleri yaşıyordum şimdide 3 4 gün kadar önce edit yaparken siyahımsı gri gibi bir ekranla karşılaştım bir anda mavi ekran gibi ama gri bilgisayar kapanmadı arkada bilgisayar çalışıyor ama ekran...
  6. Skynel

Teknoking 2 FPS Problemi

Bundan öncede bir konu açmıştım gta 5 de yaşadığım bir problemle ilgiliydi şimdide minecraftta yaşamaya başladım bilgisayarı ilk aldığımda gta 5 ve minecraft shaderlı testlerini yapmıştım yaklaşık iki oyundada gta da 90 fpsler minecraftada aynı şekilde 90 100 fpsler alıyordum en yüksek ayarlarda...
  7. Skynel

Teknoking 2 düşük FPS Problemi, sorun nedir? Nasıl çözebilirim?

iyi günler dostlar teknoking 2 sistemi aldım indirdim oyunları mı oynuyorum 13mb internetim var gta 5 rainbow warzone derken 550gba yakın oyun indirdim 13mb internet ile bilgisayarı geceleri açık bırakıyorum mecburen yapacak bir şey yok ilk gta 5 i yüklediğimde onlineda 85 90 fpsler alıyordum...
  8. Skynel

Teknoking 2 Elime Geçti

Öncelikle selamlar bu forumda bana yardımcı olan büyüklerime küçüklerime herkese çok çok teşekkür ederim sistemi aldım kurdum çok denk gelmiş power kabloları siyah her şey siyah çok güzel gozukuyor şuan updatelerini yapıyorum windowsun alta fotoğraflarını koyarım ama tekrardan çok çok teşekkür...
  9. Skynel

DA Yeni Sistemde RX5500xt mi Kullanılacak

Abdullah abinin kişisel hesabından paylaştığı story Tamam ikide bir DA sistem hakkında konu açıyoruz ama merak ediyoruz arkadaşlar
  10. Skynel

Donanım Arşivi İnstagram Story

Arkadaşlar bilgisayar ise uygun gelirse aldığım PC yi bile iade edebilirim şuan 😂 @Gizemss @intel pentium @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik
  11. Skynel

İtopya Paketiniz UPS'e Verilmek Üzere Beklemektedir

Dün akşam paketiniz kargoya verilmiştir diye bir mail geldi ama kargomu sorguladigimda böyle bir şey yazıyor sizce ne zaman gelir kargom İstanbul avrupa yakasında oturuyorum
  12. Skynel

İtopyadan Gelen Kargo Nasıl Geliyor?

İyi akşamlar itopyadan gelen kargolar iki pakette geliyor biri sistemin kasası digeride içindeki parçaların kutuları bunu biliyorum ama şunu merak ettim ekran kartı sökük bir şekilde gelecek ama hangi pakette gelecek sistemin kutusunda mi yoksa parçaların olduğu kutuda mi çünkü parçaların olduğu...
  13. Skynel

İtopya müşteri hizmetleri ile görüştüm

Selamlar ilk öncelikle sabah erkenden uyanıp müşteri hizmetleri ile görüştüm önceden söyleyeyeyim bu hafta itopya açık değil bir sonraki hafta acilmayi planlıyorlarmış elden alım mümkün değil yani sorduğum sorularda şu alttaki durum neden hiç yenilenmiyor herhangi bir problem var mı diye sordum...
  14. Skynel

İtopya açılıyor mu

İyi günler aldığım bilgisayarı toplandiktan sonra alabilme ihtimalim var ama 1 hasirandan sonra itopya açılır mı bence açılır altraki forograftada açılacağı gözüküyor ama sizede bir sorayım dedim
  15. Skynel

İtopya müşteri hizmetleri

Arkadaşlar yogunluk var anlıyorum ama 1 saat telefonda bekledim müşteri hizmetlerini 2 gün once gmail attim instagramdan yazdim ama cevap yok ne olacak bu boyle hayır bir gelişme görsem tamam diyeceğim o da yok 3 günden beri siparişiniz alindida bir gelse ürünleriniz hazirlaniyora tamam...
  16. Skynel

İtopyadan son 1 haftada PC alanlar konuya bakabilir mi

Ne kadar sürede geldi söyleyebilirler mi
  17. Skynel

Sisteme göz atar mısınız

Kusura bakmayın 3.konum ama içim rahat edemiyor anlarsınız sistemi şu şekilde sipariş ettim bir problem yok değil mi bir de ekran kartının ısınma problemi varmış ama gp modelinde duzeltmisler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama teşekkürler şimdiden
  18. Skynel

Teknoking 2 yi alıyorum önerileriniz

İyi akşamlar normalde 5500 du limitim ve 6000 e çıktı aklıma gelen ilk sistem teknoking 2 oldu ama aklıma bir kaç bir şey takıldı isi değerleri nasıl olur vs gibi SSD yi 50tl düşürüp Toshiba bin M2 ssdsi yapacağım su630 kronik sorunlu olduğu için sistem nasıl bir problemi yok değil mi ona göre...
  19. Skynel

Teknoking 2 alınır mı

Biliyorum alınır iyi bir sistem maks 6k hiç bir upgrade yapamam sadece SSD yi 11tl arttırıp alabilirim şunu sormak istiyorum driver olarak amdde problem yaşar mıyım Vs herhangi bir problem yaşar mıyım bunu sormak istedim
  20. Skynel

PC Hocası Haftaya PC Çıkartıyor

Kendilerine sordum cevap verdiler sağ olsunlar bakalım Donanım Arşivinin mi sistemi daha iyi olacak PC Hocasınınki mi Sizce sistemde neler olur?
Top Bottom