Arama sonuçları: *

1. E

yeni sistem bütçesi ne olur sizce

beyler bi arkadaşla iddiaya girdik o diyorki 4700 5300 tl arası olcak ben dedim ki 4k- 4.6k arası sizce hangimiz kazancak iddia 600 vp
  2. E

Mağazaya gidip alınabilcek en uygun ssd

beyler yeni pc alıcam ama ssd fazla para biraz sistemden ssd yi çıkarıp 120gb lık bi ssd almayı düşünüyorum sizce ne alayım vatandan vs en uygun hangisidir pzts sistemi alıcam o yüzden mağazadan almam lazım
  3. E

4k civarına sistem çıkaracak yayıncı?

Var mı beyler yayıncı youtuber vs ona göre bekleyek yoksa aquarius 5an yi alcm
  4. E

2 hafta içinde 4kya pc çıkar mı bi yerden?

beyler aquarius 5an yi 1650s 1600af yapıp alcam sanırım bildiğiniz bi yayıncı vs var mı pc yi çıkarıcak
  5. E

Sanırım 1 aya kadar sistem gelmez

aquarius 5 an yi almayı düşünüyorum beyler sizce iyi mi 4.3kya
  6. E

Birdaha ki sistem

Abi oylama yapsak forumda o bütçede bi sistem yapsan duruma göre şartlar uygunsa hem çoğunluğun isteği olur. Böyle pahalı pcler gelince downrage yapmak sıkıntı oluyor ama isteyen düşük bütçelide istediği gibi yükseltir. @Abdullah Hacıgül
  7. E

3 sistemde 5k civarı neden ki

Valla 3 tür sistem bekliyorum hepsi 5k civarı çıktı. Ciddi çok üzüldüm. Abdullah abi 4k ya beklerdik güzel bişeyler be abi üzdün bizi
  8. E

Sistem Çıktı

benim gibi 4.5k ya bekleyenler için F
  9. E

Birazdan.. biraz çok oldu gibi bi tık

beyler ne olacak sizce saatler geçtikçe merak artıyor bu saatten sonra spoiler geleceğini sanmam :D
  10. E

Spoiler mı Sistem mi?

beyler birazdan.. yazıp bi story atıldı 1 saat önce falan sizce ne olacak?
  11. E

Yeni Sistemle ilgili

Beyler tahminen parçalar 5500xt + 5 3600 olcak temelinde, sizce kaç tl ye gelir ben 4399 tl diyorum :D sağlam indirim olur he böyle gelirse
  12. E

Yeni sistem ile ilgili spoiler geldi mi?

beyler önceki sistemlerde hep 1 2 gün önce spoiler gelirdi kasa ve ya fps falan sizce nden gelmedi?
  13. E

Yeni sistem fiyatı?

Beyler sistemde Abdullah abi dedi ki çok düşük fiyatlı Bi sistem olmucak 3k dan bahsediyor bence dedi ki bir de büyük bir çoğunluğa hitap edecek bence 4099 TL gibi Bi fiyata gelir sizce nasıl olur
  14. E

Sistemle ilgili açıklama geldi

Abdullah abi story de çok düşük bir bütçeli bir sistem olmayacağını söyledi stok az olacağından dolayı ve piyasa
  15. E

1660s+16gb ram +ryzen 5 1600

beyler şöyle bi sistem sizce ne kadar olur. Abdullah abinin çıkaracağı gibi mesela en ucuz ne kadar olur sizce
  16. E

Hangi seriden olur sizce?

Beyler yeni pc sizce V serisi mi olur G serisi mi olur yoksa bambaşka bir adla mı gelir?
  17. E

Yeni sistemin ekran kartı

Beyler sanırım o kutuda sağ altta büyük olmayan şekilde bi asus yazısı var o ekran kartının sanırsam sizce ne olur biraz araştırayım dedim ama bulamadım halen
  18. E

Düşük Bütçe Pc?

Beyler storylerde abdullah abi düşük bütçe diyordu hep ancak son günlerde yazdığı "sanırım 3-4k arası pc toplamayacağım bayıldığınız sistemler yüzünden" dedi sizce 3-4k arası olmaz mı pc. Umarım anlık sinirle yazmıştır :(
  19. E

10000. konu demeyin sistemle ilgili

beyler sizce gösterilen parçalara göre kaç k olur sistem
  20. E

Sistem 4.5k dan fazla olursa nabcaz

Beyler düşük bütçe diyordu Abdullah abi ama bu sistemde 4.5kdan fazla olursa nabcam ben
Top Bottom