beyler yeni pc alıcam ama ssd fazla para biraz sistemden ssd yi çıkarıp 120gb lık bi ssd almayı düşünüyorum sizce ne alayım vatandan vs en uygun hangisidir pzts sistemi alıcam o yüzden mağazadan almam lazım
Abi oylama yapsak forumda o bütçede bi sistem yapsan duruma göre şartlar uygunsa hem çoğunluğun isteği olur. Böyle pahalı pcler gelince downrage yapmak sıkıntı oluyor ama isteyen düşük bütçelide istediği gibi yükseltir. @Abdullah Hacıgül
Beyler sistemde Abdullah abi dedi ki çok düşük fiyatlı Bi sistem olmucak 3k dan bahsediyor bence dedi ki bir de büyük bir çoğunluğa hitap edecek bence 4099 TL gibi Bi fiyata gelir sizce nasıl olur
Beyler sanırım o kutuda sağ altta büyük olmayan şekilde bi asus yazısı var o ekran kartının sanırsam sizce ne olur biraz araştırayım dedim ama bulamadım halen
Beyler storylerde abdullah abi düşük bütçe diyordu hep ancak son günlerde yazdığı "sanırım 3-4k arası pc toplamayacağım bayıldığınız sistemler yüzünden" dedi sizce 3-4k arası olmaz mı pc. Umarım anlık sinirle yazmıştır :(