Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

DA Sistem 2 Mini inceleme 1 Oyun ile test.

İyi forumlar arkadaşlar DA sistem 2 dün elime ulaştı windows kurup mini testleri yaptıp kolay kurulan ve gerçekten kallavi bir benchmark oyunu olan Rust isimli oyun ile mini tek oyunluk benchmark yaptım ve kendi kullanıcı yorumları size söyleyeyim ben Core Ratio'dan 38 yaptım ve kasam V200...
  2. Muammer Beytekin

DA Sistem 2 ne zaman kargolanır?

İyi günler arkadaşlar Cumartesi saat 3 civarı DA Sistem 2'yi Anakart yükseltip monitör ekleyerek satın aldım. şuan hala kargodan ses soluk yok bana şu hafta içinde gelse bile yeter yani perşembe veya cuma elimde olsa yeter. Fakat saçma bir şekilde benden sonra alıp benden önce kargolanan sadece...
  3. Muammer Beytekin

DA-Sistem 2'yi aldım

Evet arkadaşlar dediğim gibi en geç akşam alacaktım baktım stok bitiyor hemen aldım. Kısaca aldığım konfigre şu şekilde; Kasa: V200 Anakart: ASUS TUF B450M-PLUS Monitör: Asus TUF Gaming VG24VQ Başka bir şeyi değiştirmeden aldım. İleride yani 1-2 Ay sonra kule tipi soğutucu, HDD ve 3 Tane fan...
  4. Muammer Beytekin

DA Sistem stoğu ne kadar daha dayanır?

Arkadaşlar iyi forumlar yeni sistemi anakart ve soğutucu yükseltmesi ile alacağım. En geç yarın 12'ye kadar alacağım daha ne kadar stok var ne kadar dayanır bilen var mı bu sistemi kaçırmak istemiyorum fakat ben Cumartesi çıkacak diye bildiğim için paramı ona göre hazırlamıştım. Cuma çıkınca şok...
Top Bottom