Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

DA5 anakart bios güncel mi geliyor?

Ona göre belleğe bios indireceğim. Kontrol etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. mertbuilding

Da5 ekran kartı ayrı mı geliyor?

Arkadaşlar bugün DA5 sistemi almayı başardım. Kargonun gelmesini dört gözle bekliyorum ancak aklıma bir soru takıldı. Kargo geldiği zaman bütün parçaları kendim mi monte etmek zorunda kalacağım yoksa monte edilmiş şekilde mi gelecek? Ve monte edilmiş şekilde gelirse ekran kartı takılı mı yoksa...
  3. mertbuilding

V5 Sistem Stokta Gözüküyor ve Sepete Ekledim

Sepete ekledim arkadaşımda stokta yok gözüküyor. Hatadan dolayı mı öyle gözüktü?
  4. mertbuilding

DA5 stok sorunu önlenir mi?

Arkadaşlar Dart1 videosunun yorumlarında stoklar hemen bitmesin diye 5'er 5'er yüklendiğini yazmışlar. Eğer doğruysa aynı yöntemi DA5 için de uygularlar mı?
  5. mertbuilding

Abdullah Abi DA5'in hangi sitede çıkacağını paylaşır mı?

Arkadaşlar DA5'in hangi sitede saat kaçta satışa gireceği önceden paylaşılır mı? Yoksa bildirim bekleyip video yüklediği zaman mı öğreneceğiz?
  6. mertbuilding

DA5 sistemin video yüklenmeden önce satışa çıkma ihtimali

Arkadaşlar biliyorum DA5 konularından bıktınız ama aklıma bir şey takıldı. Abdullah Abi'nin yaptığı son sistemin videosunun yorumlarında insanlar, sistem video yüklenmeden önce satışa çıktığı için stokların bitmesinden şikayetçi olmuş. Böyle bir şey yeniden yaşanırsa diye video yüklenmeden önce...
  7. mertbuilding

DA5 9-10K arası çıkarsa içinde 3060 olma ihtimali var mı?

Uzun zamandır yeni bir pc almak istiyorum. Bir ara 3060'lı bir sistem 8k'ya satışa çıkmıştı. O zamandan beridir piyasayı pek takip etmedim. Şimdi yeni bir sistem daha gelecekmiş benim de 9-10k arası bir bütçem var. Sizce DA5'te bu fiyat bandında olursa içinde 3060 olma ihtimali var mı?
Top Bottom