yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
Evet sistemim şuanlık sıkıntısız çalışıyor bios update i yaptım windowsu kurdum
Bu güzel sistem için @Abdullah Hacıgül e teşekkür ederim furmark ve benchmark testlerini yapıp buraya atarım
Bir de hangi driverları yüklemem gerekli ekran kartı dışında
evet sistemler bugün kargoya verilecekti fakat halen hem itopya sitesinden bir haber yok hem de mesaj yok ben 5 te kargolar kapanıyor diye biliyorum acaba şirketlerin kargo verme saati başka mı?
Bir düşük modelinin incelmesini yapmışlar yalnızca hdmi kablosu geliyor o da 144hz desteklermi bilmiyorum ben dp kullanmak istiyorum.Bunu yalnızca @Abdullah Hacıgül bilir.
Evet sistemi zorlana zorlana hiç durmadab sürekli deneyerek 2.5 saat uğraşarak aldım fakat şimdi ben cyberpunk oynayabilirmiyim bir arkadaşım anca 720p de dedi ama inanmak istemiyorum
Evet arkadaşlar yeni sistem bitti alamadan bitti peşin parası olanlar aldı neyse bende 2 hafta içinde 5000 tl bandında bir hazır sistem alıcam önericek olursanız iyi olur 4500 tl civarı da olur