Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Haqqus rezilliği!! gerçekten sinir bozucu

yani gerçekten bu adamı boğazından sıkmak nefesini kesmek istiyorum 1 2 saniyeliğine insanların parasına yazık rx550 ne ya 4300tl var en kötü çin malı monitör birde yorumlara bakın daha kötüsü
  2. Krosakı Ichıgo

Yeni Sistem hangi sitede çıkacak?

evet bir arkadaşım pc alacakmış bende yeni çıkacak sistemi önerdim fakat yalnızca itopyadan alabilirmiş ona göre bekleme diyeceğim @Abdullah Hacıgül
  3. Krosakı Ichıgo

DA-MD 2 İlk izlenim.

Evet sistemim şuanlık sıkıntısız çalışıyor bios update i yaptım windowsu kurdum Bu güzel sistem için @Abdullah Hacıgül e teşekkür ederim furmark ve benchmark testlerini yapıp buraya atarım Bir de hangi driverları yüklemem gerekli ekran kartı dışında
  4. Krosakı Ichıgo

DA-MD 2 Halen Kargolanmadı?

evet sistemler bugün kargoya verilecekti fakat halen hem itopya sitesinden bir haber yok hem de mesaj yok ben 5 te kargolar kapanıyor diye biliyorum acaba şirketlerin kargo verme saati başka mı?
  5. Krosakı Ichıgo

DA-MD 2 Monitör ile Dp kablosu geliyormu?

Bir düşük modelinin incelmesini yapmışlar yalnızca hdmi kablosu geliyor o da 144hz desteklermi bilmiyorum ben dp kullanmak istiyorum.Bunu yalnızca @Abdullah Hacıgül bilir.
  6. Krosakı Ichıgo

Da-md 2 ile cyberpunk hangi ayarlarda oynanabilir ?

Evet sistemi zorlana zorlana hiç durmadab sürekli deneyerek 2.5 saat uğraşarak aldım fakat şimdi ben cyberpunk oynayabilirmiyim bir arkadaşım anca 720p de dedi ama inanmak istemiyorum
  7. Krosakı Ichıgo

Md-2 Yİ almayacaklar siteye girmesin alacaklar mağdur lütfen

sisteme yetişemeyebilirm lütfen başka insanalrda var alıcak almayacaklar salsın 5 dk
  8. Krosakı Ichıgo

DA-V5 ilk 50 COD Black ops Cold War hediye?

sizce olabilirmi abdullah daha önce sistemi test ederken cod un öbür oyununu hediye etmişti bence olabilir
  9. Krosakı Ichıgo

Sizce bunun anlamı nedir?

Geçen gün abdullah abi şöyle bir durum mesajı yazmış sizce anlamı nedir?
  10. Krosakı Ichıgo

abbdullah abinin yeni sistemi sizce hangi gün çıkar?

ay sonu dedi ama bu tam 31 i demek değil ve dün durumunu haftasonu bir gelse diye güncellemiş sizce ne zaman çıkacak bende alacağım
  11. Krosakı Ichıgo

Sizce Yeni Sistemin Ücreti Ne Olacak ve Parçaları canı sıkılan gelsin konuşalım

bence 1650 s r3 3100 b450 m k II 8 gbram kesin zaten ve fiyat olarak da 4000 4500 bence ama heralde 4 olacak gibi dediğim gibi olursa parçalar
  12. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ Donanım arşivi bilgisayarların garantisi var mı?

Yeni çıkacak sistemi almayı düşünüyorum ve garanti kapsamına girip girmediğini bilmiyorum bilen birisi yazabilirmi??
  13. Krosakı Ichıgo

Bilgisi olan varsa hazır sistem tavsiyesi

Evet arkadaşlar yeni sistem bitti alamadan bitti peşin parası olanlar aldı neyse bende 2 hafta içinde 5000 tl bandında bir hazır sistem alıcam önericek olursanız iyi olur 4500 tl civarı da olur
  14. Krosakı Ichıgo

Yeni Sistem Bitti

Evet arkadaşlar yeni sistem 24 saat olmadan bitti
Geri