Arama sonuçları: *

1. imasa32

Yeni DA sistem 2 gün sonra gelebilir

İtopyanın yıl sonu indirimleri 2 gün sonra başlıyor. O gün yeni sistemin gelme olasılığı yüksek. Beklemede kalın😉
  2. imasa32

Yeni sistemler geliyor

PC Hocası'nın sistemleri İncehesap'ta hazır duruyor. Fiyatları ne kadar olur acaba???
  3. imasa32

Donanım Arşivi Hikaye

Yeni sistem mi geliyor, ne dersiniz😄
  4. imasa32

En son böyle özelleştirdim, sizce nasıl?

Dün de bu konuyla ilgili yorumlarınızı almıştım ve kasayı son olarak böyle özelleştirdim. Gigabyte B450M-H, Geil 3000 Mhz ram var ayrıyeten. Ssd kronik sorunlu demişlerdi fakat kullanıcılardan aldığım yorumlar gayet iyi. Bu haliyle ve fiyatına göre alınır mı?
  5. imasa32

Yeni DA sistem beklenmeli mi?

Ben Abdullah Abi'nin cuma günü çıkaracağı sistemi almayı düşünüyordum fakat kendime göre özelleştirmesi yoktu. Teknobiyotik'te güzel bir kasa buldum fakat alayım mı almayayım mı bilemedim. Sizce ilerleyen zamanlarda yeni çıkaracağı kasayı bekleyeyim mi yoksa direk alıp geçeyim mi? Aklıma bir de...
  6. imasa32

Bu iki sistem arasından hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar kusura bakmayın bu PC konusunda çok soru sordum fakat aklıma yine bir soru takıldı. Bu iki sistem arasından hangisini almamı önerirsiniz? Üsteki sistemde gözükmeyen Geil 8*2 3000 Mhz Ram, Gigabyte B450M-H anakart var. Aşağıdaki sistemde gözükmeyen Geil 8*2 3000 Mhz Ram, Geil Zenith...
  7. imasa32

Teknobiyotiğin sistemi alınır mı?

Arkadaşlar şöyle bir özelleştirme ile PC'yi almak istiyorum. Gigabyte B450M-H, Geil 8*2 3000 Mhz ram var. Sizce değiştirmem gereken, şu parça olmamış dediğiniz bir parça var mı? Bu haliyle alınır mı?
  8. imasa32

Teknobiyetikten sistem alan oldu mu?

Süreç nasıl işliyor,kaç günde geliyor ve paketleme nasıl herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
  9. imasa32

Yeni sistem bu özelleştirme ile alınır mı?

Aklımda tek soru işareti 5700XT’nin yenilenen modeli mi yoksa eski modeli mi?
  10. imasa32

Sistem yayınlandı!!!

https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. imasa32

2.El Battle Bronze

2. El Pc alacak arkadaşlar için bakın derim. Fiyat gayet uygun geldi. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-battle-bronze-webtekno-rtx-2060-6g-16gb-ddr4-480gb-ssd-gamingpc-829392257/detay
  12. imasa32

DA yeni sistemin fiyatı

Abdullah Abi’nin yeni toplayacağı PC’yi RTX 2070S ve R7 3700X ile özelleştirdiğimiz zaman 8000TL civarı olur mu? Daha PC’yi toplamadı ama tahminleri alalım
  13. imasa32

RTX 2070 Super (Asus Dual) VS RX 5700XT (Asus TUF)

İyi günler arkadaşlar. Ben hazır toplanmış PC’yi özelleştirip almayı düşünüyorum fakat 2 sistem arasında kaldım. El Captain sistemi özelleştirip R7 3700X ve RTX 2070 Super ile aldığım zaman fiyatı 9300 TL oluyor. İtopya’da başka bir sistemi R7 3700X RX 5700XT(Asus TUF) ile özelleştirdiğim zaman...
  14. imasa32

Yeni sistemler beklenmeli mi?

Dolar şu günlerde düşüşte. Bende de hazır para var fakat yeni toplanmış sistemler daha ucuza mı gelir bilemedim. Sizce biraz daha beklenmeli mi en azından Abdullah Abi yeni sistem çıkarasıya kadar?
Top Bottom