Arama sonuçları: *

1. Y

Vok friday 3 ssd takviyesi

Sistemi siparis ettim fakat 500gb ssd yeterli olmayacaktir bu sisteme yapabileceginiz 1 2 tb ssd önerileri var midir veya 1 tb ssd 1 tb hd mi yapayim?
  2. Y

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

@Abdullah Hacıgül @itopya sistem yayinlandigi gun 1.30 saat ugrasip sistemi satin aldim itopyanin kendi hatasi yuzunden kartimdan yanlis para cekildi bana mail uzerinden fatura iletildi ben iletisimden itopyaya ulasmaya calisip kartimdan yanlis para cekildigini geri kalanini odemek istedigimi ve...
  3. Y

Da G9 siparis sorunu çözüldü mu

Da g9 sistemi sepete ekleyim odeme kismina geldim şaşırtıcı sekilde sistem icin 0.35 kuruş kurulum ücreti olarak 59 tl para.cekti karttan fakat siparişlerim kısmına düşmedi itopyaya 2 3 sefer mesaj yolladim paranin geri kalanini odeyip almak istiyorum diye hala cevap yok sanırım forumdan birkac...
  4. Y

Da g9 siparis ettim sadece 60tl aldi

En son odeme sayfasina kadar geldim bilgilerimi girop odemeye bastim 60 tl para çektiler kartimdan sisteme yetistim diyr düşünüyorum umarim gelir @Abdullah Hacıgül ne yapabiliriz abi yıllardır bu sistemi bekliyorum 1 saattir araliksiz uğraşıyorum be abi fotograflari aşağıya koyacağım
  5. Y

Pc hocasi goat v2 alınır mı?

15 500 Rtx 4060 İ5 12400f 1tb gen 4 ssd
Top Bottom