Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

DA Yeni Sistem Ne Zaman?

pc aldiktan sonra baya uzaj kaldim yeni sistem ne zaman çikar sizce
  2. ahmet enes çakırcı

Donanım Arşivi yeni sisteme noldu?

arkadaşlar dışarıdaydım daha yeni geldim almak istiyodum alamadım müsait değildim konu falanda hiç okuyamadım noldu işlemci değişmiş galiba daha alma gibi bir şansımız varmı
  3. ahmet enes çakırcı

Abdullah abi yeni sistemi çıkarıyor?

Kükreyen dinazoru en son dünyanın en f/p sistemini yaparken atmıştı yine yapmış sistemmi geliyor
  4. ahmet enes çakırcı

12K YA DA-C1 SATAN VARMI??

arkadaşlar son param almam lazım alamadım 12k ya satan varsa ulaşabilirmi
  5. ahmet enes çakırcı

Da-c1 sistemi satan varmı?

Da c1 almak istiyorum 12k satan varmı
  6. ahmet enes çakırcı

Gençer gaming satılmadığı düşünülen 200 stok

Abdullah abi bişey sormak istiyorum ben 3. Ve son tur olan 4. Tur da almaya çalıştım ama neredeyse satışa bile çıkmadı İstanbuldayım Yalova ya gitme şansım da yok bi konuda foruma özel de vericem stok yazmıştın heralde öyle bişey olucakmı hala alma ihtimalim varmı yani alabilmek için senden...
  7. ahmet enes çakırcı

7k monitör dahil PC önerisi

Arkadaşlar arka Rica etsem 7k monitör dahil PC toplar mısınız arkadaşımın bütçesi sınırlı hazır sistem atsanız da olur
  8. ahmet enes çakırcı

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

dün sadece amd stoktaydı intelde gelmiş https://www.gaming.gen.tr/urun/178131/pc-hocasi-gg6-intel-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ 1655367236 @OğuzKağan08 alcaksan inteli al
  9. ahmet enes çakırcı

Foruma özel sistem euro truck simülatör 2 düşük fps

Öncelikle sa arkadşlar kafayı yemek üzereyim pc yü yeni aldım direk ets yükledim driver kurmamıştım en yüksek ayarlar %400 ölçekleme ort 50 fps hatta 20 ye kadar düştüğü oldu driver indirdim hala değişmedi daha başka oyun indirmedim lütfen yardım
  10. ahmet enes çakırcı

Foruma özel sistem driver

Sistemi satın aldım driver falan yüklemedim hangi driverları yüklüce hangi parçalarım driverları var link atarmısınız
  11. ahmet enes çakırcı

foruma özel sistem fps değerleri

şuana kadar sadece ets 2 indirdim en yüksek ayarlarda ortalama 50 fps iyi mi? bana düşük geldi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  12. ahmet enes çakırcı

Masaüstü pc kablosuz ağ adaptörü

Masaüstü pc alıyorum ama şu interneti kabloyla çekme işi sıkıntı modem uzakta biraz napabilirim bundan başka adaptörlerde çok çekmez pingin falan çıkar diyolar
  13. ahmet enes çakırcı

Foruma özel pc 1 gün sonra alma

Bugün aradık dedilerki gelirseniz hemen vermeyiz 1gün sonra alırsınız dediler arkadaşım alıyo beraber gidicrz hiç yaşayan gidipte 1 gün sonra alan yada onlarada böyle söylenen varmı yolum 1.30 saat beylikdüzüne bazıları da direk teslim almış hadi ben neysede şehir dışından gelenler nolucak...
  14. ahmet enes çakırcı

Sistem için il dışında olukta bronza lar yardım edebilirmi

İl dışında olup yardım edebilecek varmı bronz olan şahsen bu yardıma ihtiyacım var konu kitlenirim bilmiyorum
  15. ahmet enes çakırcı

Sizce g5? mi leş5? mi

Sizce G5 mi Leş5 mi özellik olarak fiyat olarak bana göre çok büyük bi fırsat gibi gelmedi böyle 11 değilde 10k olabilirdi bide sizin cevaplarınızı bekliyorum
Top Bottom