Arama sonuçları: *

1. FakeLords

Donanım Arşivi V5 RTX 3050

ben da v çıktıgı zaman gigabyte olan versiyonunu almıştım ve rtx 3050 çıkacagını ögrendim yazın ekran kartımı degişditmek istiyorum v5 sistem 3050 takarsam işlemcim ekran kartını besleyebilir mi? rahat çalışırmı.
  2. FakeLords

Bilişim Bölümü Sorumluluk

bilişim bölümüne yeni nakil aldım fakat direk sorumlu olarak sayıldım 10. sınıfa gidiyorum bilişim bölümü sorumlukul sınavlarına girmezsem ne olur
  3. FakeLords

Amazon Prime Kargo Gelmedi

Dün saat 19.00 20.00 arası prime ile aldigim monitör bugün içinde gelmesi gerekiyodu acaba gelirmi suan kargo durumu halla dagıtım için cikmamis bugun gelirmi daha once alanlar yardimci olurmu ilk amazon alışverişimde
  4. FakeLords

Donanım Arşivi V5 Bilgi

Merhabalar ben da v5 sistem aldim kargo yüzünden subeden almam gerekti bugun aldim subeden ama monitorum yok yarin da monitor alacagim ondan once soriyim dedim sistemi alanlar varsa windows kurulumu geliyo eger kurulu geliyosa ayriyeten yapmam gerekenler neler yardımcı olursanız sevinirim
  5. FakeLords

Ups Kargo Şubede Kalma Süresi

Kargom gelmedigi icin mecburen subeden almam gerek kargom 2. Kez kapali olarak isaretlendigi icin subeden almam gerek ayın 11 inde 2. Kez kapali olarak isaretlendi yarin yani pazartesi gidip alicam kac gun subede kalir gitsem alabilirmiyim
  6. FakeLords

Ups kargo Şubede Kaç Gün Kalıyor

Kargom gelmedigi icin mecburen subeden almam gerek kargom 2. Kez kapali olarak isaretlendigi icin subeden almam gerek ayın 11 inde 2. Kez kapali olarak isaretlendi yarin yani pazartesi gidip alicam kac gun subede kalir gitsem alabilirmiyim
  7. FakeLords

Ups Kargo Şubeden Teslim Alma

Beyler yardim lazim ben v5 aldim ama ups kargo kargomu getirmeyip subede birakti ordan almami soyluyolar yarin gidip alicam ama ben ve bi arkadasim gidecez yasim 15 kargoyu teslim almam icin bi yaş kisitlamasi varmi acil yardim
  8. FakeLords

Donanım Arşivi V5 Ups Kargo Gelmdei

Sabah ups kargonun pc mi getirmesini bekliyodum fakat gelmedi okula gittim öglenciyim aksam geldim baktim kargo durumu Kapalı yaziyodu aciklamqyada telefon aradik cevap vermedi yaziyo fakat kimse aramamıs kargomu simdi nasil alabilirm
  9. FakeLords

Donanım Arşivi V5 Monitör Tavsiyesi

Donanım Arşivi V5 nasıl bir monitör almalıyım sizce ben şunu buldum internete bu fiyata daha iyisi olurmu https://www.incehesap.com/lg-ultragear-24gn650-b-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-50509/
  10. FakeLords

Da V5 Sistemi GIGABYTE ekran kartıyla aldım performans etkilenir mi?

Da V5 Sistem aldım ama asıl olan asus tuf versiyon degil gigabyte versiyonu ve sistemin özelikleri böyle performance etkilermi DA-V5/Intel Core i3 10100F/Nvidia GeForce GTX 1650/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC 1 X Sistem Montaj Hizmeti 2 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz...
  11. FakeLords

DA V5 SİSTEM KURULUM BİLGİ

ben da v5 sistem aldım acaba itopya windows ve driver kurulumu yaparakmı gönderiyor
  12. FakeLords

Donanım Arşivi bugün yayınlayacagı sistem neden hala yayınlanmadı

abdulah abi hikayesinde cumartesi yazıyordu ardından gelen bi hikayeylende 1650 li bi sistem atmıştı neden hal abu sistem gelmedi
Top Bottom