Arama sonuçları: *

1. C

Mert Bayantemur Ride Sistemi İndirim!

https://www.itopya.com/mert-bayantemur-rideintel-core-i5-13400fgigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4500gb_h24176 19500 ₺ den çıkmıştı kısa süre için sanırım 17.500 e düşmüş. Ben bir tane aldım. İyi midir sizce?
  2. C

Vatan bilgisayar havalesi onaylanan var mı?

Dünkü 3070 sistemi havale ile almıştım sabah yatırdım açıklamalaya da sipariş no yazdım ama hala onay bekliyor.
  3. C

Vok Sistem mi-Vatan 3060 sistem mi almalıyım?

İkisini de satın aldım. Birini iptal edeceğim diğeriyle yola devam edeceğim. Sizce hangisini tercih etmeli
  4. C

Vatan 3060 sistem mağazalarda tükendi mi?

Sitesinde tükendi Mağaza stoğu nasıl 450 hemen bitmiş yav
  5. C

Vatan pc sistem almak isteyen varmı (i5 versiyon)

Yarın için para lazım oldu acil İ5 versiyonunu 11 bin liraya vereceğim. Yer İstanbul kargo bugün geldi
  6. C

Vatan sistemi gelmeyen var mı? Rtx2060

Benimki hala onaylandı kısmında duruyor. Yer İstanbul bir de. Var mı hala bekleyen benim gibi
  7. C

VOK Yeni sistem segmenti

Bir kullanıcıya youtube yorumunda cevap vermiş kendisi ve bu cevabı vermiş. Sizin tahminlerinizi neler?
  8. C

Foruma özel sistem ve videosu kaçta gelecek?

Video yine erken mi gelecek? İnstagramım yok story attıysa göremiyorum.
  9. C

Neden sistem gelmiyor?

En son Donanım arşivi G5 geldi. Ondan sonra hiçbir youtube kanalı sistem falan çıkarmıyor 2 haftadır neredeyse
  10. C

Gtx1650 Sistem 6.999₺

Şuan gaming gen de.
  11. C

Da V4.5 Bozuk Geldi.

İki de bir görüntü gidiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözebilen var mı?
  12. C

King 7 Alanlar Memnun musunuz?

Kargosu ulaşıp deneme, oynama imkanı bulanlar. Sistem nasıl ısı değerleri nasıl, fps ler nasıl paylaşmak isterler mi?
  13. C

King 5 sistemde CPU fan çok sesli çalışıyor

Merhaba, kargom şimdi geldi ve açtım. CPU fan inanılmaz sesli çalışıyor bende sizde de var mı normal midir?
  14. C

Yeni sistem geldi yapılması gerekenler

Merhaba, King 5 aldım ve yapılması gerekenler nelerdir? Geforce experience den ekran kartı sürücüsü güncellemek gerekir mi? Birde xmp açmak gerekir mi? Ülke
  15. C

DONANIM arşivi v5 Hala Montaj Aşamasında?

Herkesinki ya ulaşmış ya kargoda var mı benden başka bunu yaşayan? Yer :İstanbul
Top Bottom