Arama sonuçları: *

1. Egolu doktor ?

Da sistem 5 çıktı fiyatı 8999

Evet arkadaşlar an itibariyle çıktı. Alacak arkadaşlar heyecanla almaya çalışıyordur şuan. Hepiniz alabilirsiniz umarım. Ben daha önceki sistemlerden birisini alan bir arkadaş olarak heyecanınızı anlıyorum. Burda yorumlarınızı yapabilirsiniz . Hepinize stok yetmesi dileği ile. ayrıntıları...
  2. Egolu doktor ?

9000 lik pc de 9400f kullanmak

Evet arkadaşlar durum başlıkta geçen gibi. Bana biraz garip geldi. Technopat yeni paylaştı. Fazla düşük gibi geldi sizin yorumlar nedir https://www.technopat.net/2020/04/25/technopc-wind-tunnel-z-incelemesi/
  3. Egolu doktor ?

4 günlük yasakta sistem

Evet arkadaşlar 4 gün yasak açıklandı. Bu 4 günde muhtemelen İstanbul’da incehesap çalışanları işlerine gidemeyecek. Yani galiba bizim bu sistem uzunnnn süre gelemeyecek. Kargolar çalışıyor ama çalışanlar çalışamıyacak galiba
  4. Egolu doktor ?

Sipariş numarasına göre wraith prisim tahmini

evet arkadaşlar sipariş numarasından kesin olmamakla beraber az buçuk tahmin edebiliriz. Neden kesin değil çünkü mesela denediniz olmadı sipariş numarası oluyor ancak almamış oluyorsunuz. Ben 19.22 de vermişim siparişi numaram 569700 başarısız siparişim ise 569687 eğerki ilk 3 sabit son 3...
  5. Egolu doktor ?

siparişi verdim yardım

arkadaşlar yeni sistemin siparişini verdim. banka kartını kabul etmedi bende eft yoluyla yolladım. açıklama kısmına sipariş kodunu yazdım. ancak siparişlerime girdiğimde eft beklemede yazıyor. Müşteri hizmetleride kapalı. ben ne yapıcam şimdi
  6. Egolu doktor ?

Sistem karşılaştırması

Evet arkadaşlar yeni sistem 5900 a gelince kafamız karıştı. Geforce rtx 2060 msı ekran kartı B450 tomahawk anakart Amd ryzen 5 3600 işlemci Samsung 860 evo ssd wdc wd7500aars-00y5b1 harddisk 16 gb ram Frısby gc 9250 g oyuncu kasası Sizce şu sistemi 6000 e almak mı (2. El) Yoksa bu sistemi...
  7. Egolu doktor ?

Şşşşşşş AMD Soğutucu

Evet arkadaşlar Donanım Arşivinin instagramdaki yeni paylaşımı Amd soğutucuydu. %95 yeni sistem ile alakalı bir durum. Muhtemelen 1600 af sonuna kadar oc imkanı sunan bir sistem mi gelicek. Açıkçası pek bilgim yok uyumlu mu diye belkide bizi 2600x ile uçurucak
  8. Egolu doktor ?

Ramazan Öncesi Sistem Gelsin

Evet arkadaşlar. Karantina bizi öldürdü zaten. Heleki karantinada pc olmadan kalmak tam işkence oldu maalesef. Şimdi Ramazan da geliyor buda üstüne eklenicek. Sistem umarım hemen gelir çünkü Kargo felan derken de günler geçiyor ramazanda oturur pc başına orucumuzu rahat bir şekilde tutarız
  9. Egolu doktor ?

Sistem Geliyorrrrrrr 💪💪💪💪

Evet arkadaşlar 20 dakika önce Donanım Arşivi instagramda : Yeni Bilgisayar toplama evet geliyor diye yazı paylaştı. Herkes durdursun alımları kral geliyor 🖥
  10. Egolu doktor ?

Yeni video yeni kopyalar....

Evet arkadaşlar bu gün yeni bir video geldi. mouse videosunda çekimler hep uzaktan idi. Ayrıca su alırken odanın çok geniş bir kısmını görmüş olduk. Özellikle masa çevresi yoğun donanımlarla doluydu. Elbette bunların çoğu hep orda duran donanımlar. Ancak acaba yeni sistem donanımları kopyaları o...
  11. Egolu doktor ?

Yeni sistem çalışmaları mı?

Evet arkadaşlar dün akşam donanım arşivi instagram sayfasında bu güne yönelik bir mouse videosu geleceği duyuruldu. Ancak bu akşam gelen mesajla editin yetişmediği ve videonun yarına kaldığını belirtti. Yoksa bu video sistem çalışmaları son aşamaya gelmesi ile mi ertelenmek zorunda kaldı. Bir...
  12. Egolu doktor ?

Yeni sistem hakkında

Yeni sistem geldi mi gelecek mi yolda mı nerede kaldı hepsini merak ediyoruz ve Kraldan bir kopya bekliyoruz. İnstagramda zaman veya parça ile ilgili bir kopya gelsin lütfen
  13. Egolu doktor ?

PC hocası sistem

Evet arkadaşlar PC hocası sistem gelicek bu gün. Tahminleri alalım. DA gelene kadar bunu yorumlarız gibi gözüküyor. Sizce hangi fiyat bandında hangi özelliklerle gelicek ? Bir blurlu resimde paylaşmış ama onu eklemekle uğraşamicam şimdi. Malum pc yok bizde şimdilik
  14. Egolu doktor ?

Sistem çıksada oyun oynasak

Evet arkadaşlar malumunuz korona sebebiyle evde tıkılıyız. Sistem beklerken elimizde pc de yok. Evde akşama kadar boş boş yat kalk forumda gez orda gez burda gez (net üzerinde ) derken sıkıntıdan patlayacağız. Şu sistem bir an önce çıksaydı da evde patlamasaydık artık. Dışarı çıksak riskli ve...
  15. Egolu doktor ?

Yeni DA sistem için pes etme zamanı

Evet arkadaşlar bu günde bitti ve sistemimiz gelmedi. Hayallerimiz yıkıldı. Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz YouTube nöbetimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu süreçte bazen başımız ağrıdı bazen parmağımız ama hiç pes etmedik. Sonuna kadar götürdük. instagram hikayesinin gelmesini bekledik. Lakin...
  16. Egolu doktor ?

DA- yeni sistem tahminleri

Evet sevgili DA takipçileri. Bu gün itibariyle instagramdan yeni sistem duyuruldu. Sistem yakında gelicek. Peki sizlerden sistem nasıl olucak bunla ilgili tahminleri alayım. Kasa dahil tahminlerinizi düzenli bir biçimde yazalım. (bu arada umarım yeni sistem videosunda eski sistem stoğu ile...
Top Bottom