Arama sonuçları: *

1. KPSharingan

Donanım Arşivi V5- Sistem'i bir AMD Ryzen Canavarına Çevirmek?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar arkadaşlar bugün bir kaç V5 konu başlığında flood'a yazdım bir dostumuzun cevapları üzerine bunun mümkün ve akıcı bir sonuç vereceğine karar kıldık. Şuan bildiğiniz üzere çeşitli markalarda çeşitli güzel indirimler var fakat sistemi toplayan arkadaş bütçesini...
  2. KPSharingan

(Yeni) VOK Honour 3060’lı Sistem Çıktı

https://www.itopya.com/vok-honour-amd-ryzen-5-5600x-asus-rog-strix-geforce-rtx3060-oc-v2-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Evet arkadaşlar bende şimdi itopyadan baktım videosu birazdan gelicek sanırım, pc hocası sisteminide paylaşmıştım görünce herkes geçirmiş o sisteme...
  3. KPSharingan

(Yeni) PC Hocası 3060ti’lı Sistem Çıkardı

Yeni paylamış şuan için PC Hocasını çok severim ama daha izleyemedim sizin yorumlarınız nelerdir arkadaşlar iyisi ile kötüsü ile?
  4. KPSharingan

Mert Kuşkapan Hazır Sistem nasıldır?

Arkadaşlar ben konuya şuan mesai yaptığım için tam vâkıf olamıyorum, acaba anlayan arkadaşlar şuan tanıtımı yapılan bu sisteme bir bakabilir mi? Yorumlarınız nedir alınma konusunda...
  5. KPSharingan

S Oblivion konfigürasyonlarla ilgi yardımınız lazım Ryzen 9 - 5900X vs

Arkadaşlar öncelikle konuya bir süredir farklı zamanlarda sistem toplama ile ilgili açtığım konuları gören arkadaşlar sistemi aldığım gibi tüm konuları temizleyeceğimi söylemekle başlayacağım. Maalesef geçenlerde hem bütçeme hemde vaad ettiği performansla birlikte güzel bir pc alıcaktım qp...
Geri