Arama sonuçları: *

1. Arslannn

Hazır sistem önerisi 10 14k arası

bu fiyat bandında alabileceğim en fp sistem nedir da sistemi alamıyacağım muhtemelen iş zamanına geliyo video saati
  2. Arslannn

Rx 6600 sistem 9999TL haqqus gen9

bende fiyatı 10k gözüküyor normalde 11 k değilmi bu sistem buga girdi sanırsam 1680199235 şimdi baktım sitede fiyatı 12 k
  3. Arslannn

Yeni vok sistem geliyor

muhtemelrn orta üst seviye bir sistem öbür sistem giriş seviyeydi
  4. Arslannn

şubeden g4 sistem alıcam yaş sıkıntı yaratırmı

yaşım 16 yarın gidicem alırken sıkıntı çıkarmı kredi kartı kullanıcam
  5. Arslannn

G4 mağaza dan alım süreci yaş sınırı varmı

Ankara şubesinde almayı düşünüyorum fakat nasıl bi yol izlemeliyim sizce birde yaşım 16 alırken bir sıkıntı oluşturmaz değilmi bu durum
  6. Arslannn

Da g4 sistemi almak için sistemimi satmalımıyım

Aldığım sistem hoşuma gitmedi bende sistemi satışa koydum bir kişiden 8000tl fiyat teklifi geldi eğer satarsam 4k civsrıda bir param var da sistemi almak istiyorum sizce bu riske değermi da sistem fiyatı ne kadar olur 12 k yetermi veya ne kadar daha eklemeliyim sizce . Sistem özellikleri 6500xt...
  7. Arslannn

Sistemim ne kadar eder

Merhaba arkadaşlar vok rise sistemi aldım fakat performansı hiç yeterli gelmedi daha yüksek bir pc ye geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak ne yazmalıyım sizce. Sistem. 6500xt Sapphire İ3 10100f Msı b460 m a pro Corshair 8+8 16 gb 3000mhz ram. 500gb m2 ssd kioxia. Thermaltake tg15 argb kasa 650w...
  8. Arslannn

İtopya ankara şubesi özel indirim

İtopya ankara mağazasını 4 Mart'ta bildiğiniz üzere açılışını yapıcak sizce güzel bir kampanya indirim vs olurmu 1646077072 Özellikle hazır sistemlerde güzel bişi çıkar inşallah konumuda paylaşmışlar artık bbl ekibi ile açılış yapılacakmış
  9. Arslannn

Çözüldü✓ Vok rise Go mu Ho. Mu

Arkadaşlar sistemi aldım ama çok kararsızım iptal etmelimiyim sizce
  10. Arslannn

18:00 27.02.2022 VOK Sistem

Vok sistem hakkında çok fazla bilgi yok bildiğim kadarıyla bildiği giriş orta seviye bir sistem olacağı ve saat 6 da çıkacağı başka herhangi bir ipucu vs verildimi
  11. Arslannn

Bu hafta sistem çıkacakmı

Bu hafta herhangi bir youtube kanalında kampanyalı sistem varmı?
  12. Arslannn

🖥️Modart rx6600 sistem 12.999tl ⭐

Modart sistem sabah itopyada gözüktü arkadaşlar fiyat bu şekilde. Sistemin linki. https://www.itopya.com/modart-m4amd-ryzen-5-3600asus-radeon-rx-6600-dual-8gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdgaming-bilgisayar_h16804 Link şu an kapalı muhtemelen video çıkmadan önce açılacaktır
  13. Arslannn

Pc hocası sistem 3060ti 16.999 TL⭐

https://pckolik.com/urun/isis-oyun-bilgisayari/?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=pch-isis
  14. Arslannn

Modart 6600xt sistem hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar malum bu aralar baya sistem çıkıyor ama biraz da yüksek biliyler arıyorum da sistem muhtemelen apu olucak bende çareyi modart sistemde buldum fakst tek bildiğim şey 6600xt olması ve fiyatının 13.500 olması başka bilinen bi şey varmı acaba şimdiden saolun
  15. Arslannn

Yoksa da sistem mi geliyor

@Abdullah Hacıgül story atmış yoksa yeni fp kralı sistem mi geliyor
  16. Arslannn

12000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar şu an için 12 k civarı bir bütçem var hazır sistem almak istiyorumama sınavlardan kaynaklı bu aralar çok bakamadım yakınlarda kampanyalı bir sistem varmı yada şu an direk al diyeceğiniz bir sistem varmıdır şimdiden teşekkürler
  17. Arslannn

Çözüldü✓ MD3 PC YE TAKTIĞIM 6500XT

Md 3 sisteme almış olduğum asus dual 6500 xt ekram kartını taktım fakat fps lerim pci 3.0 fps teslerine göre daha düşük ve galiba darboğaz yaşıyorum çözüm odaklı bir düşünceniz varmıdır geri 1650 ye geçmelimiyim Şu an 6500xt ile fps değerlerim; God of war orta grafikler 55avgfps Pubg düşük...
  18. Arslannn

3050 ve 6500 serisi kartların hazır sistem fiyatları?

Piyasaya yeni çıkmış olan 3050 ve 6500 gibi kartların hazır sistem fiyatları ne kadar olur
  19. Arslannn

MD3 TARİH AÇIKLANDI yarın çıkıyor

Sistem yarın geliyor arkadaşlar
  20. Arslannn

Md 3 sistem tarih bilgisi öncesinden haber verilirmi

Merhaba md3 sistem çıkmadan önce hangi gün çıkacağı vs söyleniyomu forumdaki bazı arkadaşlar gün ve saat belli olmuyor bi anda youtubedan video atıyor dedi ama doğrumudur yani youtube bildirimleri de açık ama atar atmaz bildirimde gelmiyo oda ayrı bir sıkıntı ki sistem muhtemelen çıktıktan 5 dk...
Top Bottom