Arama sonuçları: *

1. H

ModArt Joker V4 & EG-4060&4070 Hazır Sistem Çıkmış

Arkadaşlar yeni DDR5 sistem toplamak istiyorum, bu hazır sistemlerden hangisi daha mantıklı f/p olur sizce? EG4070 ModArt Joker V4
  2. H

MD-2 ALANLARA PRATİK TAVSİYELER

2013 yılından beri ASUS anakart kullanan biri olarak md-2 sistemde anakart asus b450mk-II olduğu için faydalı olacağını düşündüğüm naçizane bir yazı paylaşmak istedim. DİKKAT! ASUS anakart pratikliği ve kolay arayüzü bağımlılık yapar. Özetle ASUS BİOS UPDATE: BİOS EKRANI ---- Advanced...
  3. H

DA-4 vs MD-2 Karşılaştırması

DA-4 alanlardan biri olarak itiraf etmeliyim monitör dahil aynı fiyata MD-2 çok güzel bir sistem, monitör konusunda daha önce Viewsonic MHD-2458 Monitör (TN Panel) kullanmıştım, şuan Rampage RM-344 (IPS Panel) kullanan biri olarak bir daha asla TN panel olan monitör kullanmam. TN Panelden IPS...
  4. H

DA Sistem 4 Oyun Testleri

Eğer kurallara aykırı ise şimdiden özür diliyorum, uzun bir çalışma sonucunda birkaç oyunda da-4 sistem ile oyun testleri yaptım, Eksik veya hatalarımı öğrenmek ve kendimi geliştirmek istiyorum Bu yüzden saat 11:00 de ilk gösterim olacak şekilde ayarladım. Müsait olan varsa değerli yorumlarınızı...
  5. H

Çözüldü✓ DA-SİSTEM 4 SİPARİŞ VERDİM SORULARIM VAR

DA-SİSTEM 4 sipariş verdim, yıllardır asus anakarttan başka anakart kullanmadığım için +100TL fark ile asus b450 yaptım, Toplam fiyat 4907 küsür liraydı. 9 taksitle aldığım için bu fiyata denk geldi. 1- Benim rgb takıntım yok ancak asus anakart ile rgb kontrol edebilir miyim? Edemezsem bu...
Top Bottom