Arama sonuçları: *

1. DiabLo

9500 TL'ye hazır toplama PC Önerisi

Merhaba iyi günler benim bütçem 9500 bu fiyata gelebilecek en iyi sistem hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuyu gören herkesin fikrini belirtmesini istiyorum uzun zaman sonra arkadaşıma sistem toplayacağım sevinsin. :)
  2. DiabLo

DA SİSTEM İŞLEMCİ ISINMASI

Beyler sistemi test ediyorum ama boşta 40 -45 derecede geziyor furmark testinde 85 90 oldu ama furmark testi ayarları nasıl yapılıyor onu yapmadım bu yüzden olabilir mi lütfen acil yardım
  3. DiabLo

SONUNDA DA-3 GELDİ ÇOK MUTLUYUM

Beyler kargom 2 dakika önce geldi ve daha açmadım kargoyu ama hiç bir hasar yok çok şükür ups hayal kırıklığına uğratmadı çok mutluyum bu yüzden Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah saygılar sevgiler. Merak ettiğim konu ise kutuyu açarken videoya çekeyim mi kanıt olsun diye. ? Vede bir anı.
  4. DiabLo

DA3 900 ADET SATILDI ❤

Beyler adamın yaptığı iş,kalite ortada gerçekten helal olsun @Abdullah Hacıgül. O Fiyata senin gibi sistem yapan yok bu piyasada sen bizi düşünüyorsun kazandığın para sonuna kadar helal olsun iyiki bu forumdayım kendimle gurur duyuyorum. Ve sistem 900 ADET SATILDI bu adamı kötülüyenlerin yarısı...
  5. DiabLo

DONANIM ARŞİVİ SİSTEM - STORY

Beyler +80 psu kullanmış abdullah abi sizce hangi kasa olabilir tahminlerinizi bekliyorum. Not= lütfen konuya laf edecek varsa susma hakkını kullansınlar lütfen.
  6. DiabLo

ABDULLAH BEY SPOİLER VERMİŞ !

Herkeze selamlar hayırlı geceler arkadaşlar.. 😊 Abdullah abi fotoğrafta gelecek sistemin nasıl olacağını belirtiyordu zaten demek ki çok efsane bir sistem gelecek şimdiden alacak kardeşlerime bende dahil olmak üzere hayırlı olsun diyorum. İnşallah rx 5600xt özelleştirmesi olur Ve 2. Düşüncem...
  7. DiabLo

6000 TL F/P SİSTEM ÖNERİSİ

Sizin önerebileceğiniz sistem ne ? Da 3 de beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum
  8. DiabLo

DA 3 GELSİN ARTIK 😐

Abdullah abi yeni da 3 sistemi çıkaracak mi vallahi billahi uzun bir süredir onu bekliyorum 6000 tl topladım şu ana kadar yeni çıkaracağı sistemi direk almak istiyorum abdullah abi sen sürprizi seversin ne olur bizi kırma bize bir sistem çıkar @Abdullah Hacıgül Not= Spoiler versen en azından...
  9. DiabLo

SİSTEM GELMİCEK ARTIK 😓😔

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu konu ile sizleri karşı karşıya bıraktıgım için.. Donanım arşivinin ilk videolarından belli takipteyim ve ailemin durumu hiç iyi değildi çok şükür şimdi durumumuz iyi tamda sistem toplamaya heveslendim tüm ekipmanlar baştan aşağı tamam tek kasa kaldı da2 sistemini...
  10. DiabLo

PC HOCASI YENİ SİSTEM !!!

Gençler ne düşünüyorsunuz sistem iyi mi? sizce daha yeni çıktı ? Alınır mı ? https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-fiyati-46591/
  11. DiabLo

YENİ SİSTEM PAZARTESİ Mİ GELİYOR ?

Abdullah abi story attı bu yeni sistem mi anlamadım inşallah doğrudur
  12. DiabLo

AÇIKLANACAK MÜJDEDEN SİSTEMLERE İYİ BİR ETKİ OLUR MU

Gençler herkezin fikirlerini almak istiyorum lütfen bu konuda fikrinizi belirtebilirmisiniz ? Demem o ki doğalgaz veya petrol rezervi bulunduğu iddia ediliyor "Bloomberg" "EuroVision" Bu şekilde iddialar attı ortaya ve bu dedikleri müjde gerçekten de doğru ise bunun dolara ne gibi bir etkisi...
  13. DiabLo

DA 3 İŞLEMCİSİ RYZEN 3500 SERİSİ OLUR MU

Arkadaşlar dolar bu seviyelere çıkmışken ve aklımda dönen deli sorular param hazır fakat ne yapsam kararsız kaldım elimde 6500 tl para var artık güzel bir sistemim olmasını istiyorum abdullah abi neler yapacak çok merak ediyorum ve sistem bileşenleri ne olur ryzen 3500 değil de 3600 daha iyi...
  14. DiabLo

6000-6500 TL FP SİSTEM NE ZAMAN ÇIKAR

Gençler öyle üzgünüm ki da1 veya da2 yi alamadığım için ama şu an çok şükür 6500 e kadar bütçem var siz olsaydınız ne yapardınız beklermiydiniz yoksa sistem alırmıydınız Not= Monitör, sıvı soğutucu, mouse, klavye, hoparlör, kulaklık hepsi rgb olarak hazır durumda 1 ay önce almıştım bunlara 3500...
  15. DiabLo

GÖZÜMÜZ DONANIM ARŞİVİN'DE AKLIMIZ "DA 3" SİSTEMİNDE

Rahatsız ettiğim için özür dilerim ama bir an önce gelse çok iyi olur ya ama dolar git gide yükseliyor abdullah abi ne yapacak acaba çok merak ediyorum Not: 6000-6500 tl bütçem var beklemedeyim o yüzden aşırı merak ediyorum bir an önce sistemi kullanmak istiyorum İşlemci kesinlikle amd ryzen 5...
  16. DiabLo

DA SİSTEMİ NEDEN KISKANIYORLAR ?

Arkadaşlar abdullah abinin yaptığı sistemlerde indirimli halini Türkiyede yapan hiç kimse yok. Var ama onun kadar değil neden bu adamın sistemini kötülüyorlar bilmiyorum ama Şunu düşündüm adamı kötüleyip alttan alttan sistemi satın alıyorlar mı ? bu da abdullah abinin büyüklüğünü gösteriyor bir...
  17. DiabLo

YENİ SİSTEM HAKKINDA FİKİRLERİNİZ ?

Beyler elimde 6000 tl para var sıvı soğutucum monitörüm her şey hazır kararsız kalmıştım bir baktim abdullah abi yeni sistem çıkarıcak miş sizce ne zaman çıkar ve özellikleri ne olur fiyat değeri gibi düşüncelerinizi merak ediyorum saygılar... 😗
  18. DiabLo

1900 TL YENİ DA SİSTEM

Arkadaşlar sizce ne olacak bu pc çok merak ediyorum bu dolar kurunda abdullah abi yeni pc çıkaracağını söyledi storyden sizce ?
  19. DiabLo

DA SİSTEM 3 GELİR Mİ SİZCE ?

Merak konusu oldu bende lütfen kızmayın bağırmayın mümkünse cevap verin. Saygılar.
  20. DiabLo

2 ay sonra "DA-SİSTEM2" gibi yeni bir sistem gelir mi?

Bu gün sistemi alacaktık ailem karşı çıktı maalesef alamadım alamayacağım çok üzgünüm böyle bir fırsatı kaçırdığım için bazı ürünlerim hazır Monitör= MSI 165 hz 27 inç optix mag271r Sıvı soğutucu= cooler master 240 mm Rgb Ve klavye mouse kulaklık ayarlandı geriye tek kalan kasa oldu ailem izin...
Top Bottom