Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

DA Sistem 2 Yükseltme İle İlgili Tavsiye Verirmisiniz

Selam. Arkadaşlar sistemdeki ekran kartını yükseltebilecek bütçem var fakat sağda solda herkes 5700xt (evo olmayan modeli) için çok ısınıyor demişler. Böyle bir sorun gerçekten varmı? Youtubede 1- 2 video izledim ve 84 - 85 derece olduğunu gördüm. Laptop kullandığım ve ilk defa masaüstü alacağım...
  2. Eren Kurtuluş

Kasa Alırken Özelleştirmede Olmayan Parçaları Ekleyebilirmiyim?

Selam. Donanımarşivi Epic kasasını almayı düşünüyorum. Kasa içerisinde seçili Asus TUF RX5700 mevcut fakat fiyatı diğer modellere göre daha pahalı. RX5700XT kartlar bile bu karttan daha ucuz. XFX in veya Sapphirein kartları özelleştirmeler bölümünde mevcut değil. Aynı paraya XT modeli...
  3. Eren Kurtuluş

Donanımarşivi Epic Zamlanmış

Selam arkadaşlar. Uzun zamandır Donanımarşivi epic almayı düşünüyordum haliyle fiyatlarını hergün takip ediyordum. Birgün birden açım ve sistemin fiyatını 6700TL olarak gördüm. Aynı zamanda incehesapta başka bir kasayada bu şekilde bir zam gelmişti. Coronadan dolayımıdır? corona bitince fiyat...
  4. Eren Kurtuluş

Ohm 2757x vs Epic Sistem

Selam. Arkadaşlar youtube de gezerken Ohm 2757x i buldum ve yakın zamanda sistem toplayacağım için bi bakmaya karar verdim. Ekran kartı 5700xt olunca aklıma epic geldi ve acaba hangisi daha iyidir diğe düşünmeye başladım çünkü 5700xt 5700 den daha ucuzdu. Sizden ricam nedeni ile açıklarmısınız...
  5. Eren Kurtuluş

Epic vs S-Class Sistem

Arkadaşlar iki sistem arasında kaldım. Epic daha ucuz ama performans olarak daha yüksek sanırım bilemiyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz? teşekkürler...
  6. Eren Kurtuluş

Abdullah Pc Çıkardı

Bir Kıyaslama Yapmak İstiyorum Donanımarşivinin Çıkarmış Olduğu Eski Pc: Donanımarşivi Epic; https://www.incehesap.com/donanim-arsivi-epic-r5-3600-16gb-rx5700-gaming-bilgisayar-fiyati-43889/ ve Yeni Çıkarmış Olduğu: Donanımarşivi Yeni Sistem...
  7. Eren Kurtuluş

2 Youtuber Pc Si Arasında Kaldım

Donanımarşivi Epic: PcHocası S-Class: Bu 2 Sistem Arasında Kaldım Arkadaşlar Hangisini Almam Oyunlarda Daha Fazla Fps Almama Yardımcı Olur? Aynı Zamanda Uzun Süre Dayansın İstiyorum ve İşlemci, Ekran Kartı (vb.) Yükseltirsen Şunu Al Da Diyebilirsiniz
Top Bottom