Arama sonuçları: *

1. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Ryzen 5 7600X Kullanıyorum, Turbo Mode açmam işe yarar mı. Kullanan arkadaşlar fark etti mi, özellikle hikaye oyunlarında fps değişimi oluyor mu ?
  2. B

Ddddd

Kullanan arkadaşlar etkisini fark etti mi açmaya değer mi ? İşlemcim Ryzen 5 7600X
  3. B

1 OCAK YILBAŞINDA YURTICI KARGO CALISIYOR MU

1 OCAK YILBAŞINDA YURTICI KARGO CALISIYOR MU
  4. B

GAMEGARAJ SERVIS SORUNU

Arkadaşlar ben bikgisayari 20 kasım salı günü aldım, cuma günü elime ulaştı ilk günler sıkıntı yoktu 3 4 gün sonra sıvı sogutmadan cızırtı sesleri gelmeye başladı sonrasında servise yolladım 27 Kasım Salı günü ertesi hafta salı günü tekrar elime ulaştı. Fakat pcyi yollarken tekmeleyerek mi...
  5. B

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

Arkadaşlar bundan 2.5 3 hafta önce PC almıştım fakat içinden cızırtı geldiği için geri gönderdim yaklaşık 2 hafta önce sisteme toparlayıp geçen salı yolladılar fakat sistem geldiğinde kasanın köşelerinde ezilme vs. vardı ondan dolayı tekrar gitti yaklaşık 3-4 gündür daha serviste şimdi benim...
  6. B

SISTEME PSU YETERLİ Mİ

Arkadaşlar PSU'm 650W ve yeterli olup olmadığını sormak istiyorum Ryzen 5 7600X Micro ATX B650M-B Anakart 32 GB DDR5 Ram 16X2 RTX4070Super M.2 SSD 1 TB 240'lık Sıvı Soğutma Sıvı Soğutma harici 6 Adet Fan
  7. B

R5 7600X + RTX 4070S SISTEM IYI MI

Hocam gamegarajdaki bir sistemi baya özelleştirmeler yaparak şu şekle getirdim ; R5 7600X MSI A620M MSI RTX 4070S 1TB 6000X4000 SSD 16 GB RAM 240MM SIVI SOGUTUCU 45-47 ARASI BIRSEY TUTYYOR
  8. B

50.000TL'ye kadar FULL PC SET ONERISI

Arkadaşlar öncelikle aşırı marka takıntım yok fakat bu bütçede Nvidia olsa iyi olur diyorum. İşlemci tarafinda asıl amacım oyun olduğu için AMD düşünüyorum. Başlıca oynadığım oyunlar şu şekilde: FiveM, Valorant, LOL arada Rust ve CS2 Ekipman olarak kulaklık ve mouse'u kablosuz istiyorum. Klavye...
  9. B

R5 5600-RTX3070 2. EL ALINIR MI ?

Öncelikle oynayacağım oyunlar Valorant,FiveM arada bir takılmalık Rust ve CS2 bilgisayarın tam özelliklerini aşağıya listeliyorum; İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 Anakart : ASUS Prime A520M-K RAM : GSKILL 3200MHZ 2X8GB Ekran Kartı : Zotac RTX 3070 SSD : M2 KIOXIA 1 TB M2 KASA : XIGMATEK BLADE...
Top Bottom