Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

30 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ YAPARMISINIZ MONİTÖR DAHİL.

Merhaba arkadaşlar 30bin tl bütçem var oyun oynamak için bir sistem almak istiyorum monitör klavye mouse kulaklık falan dahil olacak şekilde. Sistem ve Monitör için 30bin diye düşündüm ekstradan 2 3 bin tl de mouse klavye kulaklık için bütçe ayarladım. yardımcı olursanız sevinirim
  2. itsmertkadir

Max 8000 TL 2. El Oyun Bilgisayarı

Arkadaşlar max 8k bütçem var 2. el bilgisayar bakıyorum genellikle ets2 oynuyorum kasmadan kaliteli bi şekilde oynatacak sistem yeterli olur ets2 cs2 gta5 bu oyunları oynuyorum. Bulduğum 2. el bir sistem var buranın 2. el sayfasından. İşlemci: İntel i3 9100F 4 Çekirdek 8 İzlek 3.60 GHz Ekran...
  3. itsmertkadir

7.500 TL Bu bilgisayar alınır mı 2. el

İşlemci: İntel i3 9100F 4 Çekirdek 8 İzlek 3.60 GHz Ekran Kartı: Biostar Gaming RX 570 8 GB 256 Bit Anakart: MSİ H310M PRO VDH Plus Ram: Neo Forza DDR4 3000 MHz CL15 8 GB SSD: WD Green 240 GB Okuma/Yazma 545Mb/s Kasa: Dark Raider 3x12cm RGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 500W 80+...
  4. itsmertkadir

DA İmzalı Sistem Ne Zaman Çıkar

Merhaba arkadaşlar 20bin tl ayarladım Deli gibi sistem kovalıyorum pch goatv2 ye yetişemedim çok hızlı bitti. Abdullah abinin yakın zamanda çıkacak bir sistemi var mı bilgisi olan var mı ?
  5. itsmertkadir

METMELLOW-M1 vs HOLMES-RASENGAN Hangisi alınır

Arkadaşlar bahsettiğim sistemler den hangisi alınır hemen sipariş vereceğim METMELLOW-M1 HOLMES-RASENGAN
  6. itsmertkadir

Toplama Sistem Alacağım Hangisini Almalıyım.

Merhaba Arkadaşlar Şuan elimde 22k tl var Bir bilgisayar almak istiyorum oyun ve canlı yayın vesaire yapacağım klavye farem var monitör ve Toplama pc ye ihtiyacım var youtube de önüme şöyle bir video çıktı 18.30 da yayınlanacak linki sizce alınır mı? fiyat iyi mi? kalan parayla hangi monitörü...
  7. itsmertkadir

Sinerji DA-S1 Ekran Kartı Değişimi

Merhaba Arkadaşlar Sinerji DA-S1 de RTX 3060Ti stokları tükenmiş bu yüzden Zotac GeForce RTX 3060 Twin Edge OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı ile güncellenmiş aralarında çok fark var mı Abdullah abinin video da yaptığı oyun testlerindeki sonuçlardan farklı olur mu. Çok oyun oynayan birisi...
  8. itsmertkadir

Maksimum 7000 TL pc önerisi yaparmısınız arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar hayırlı Ramazanlar 7000 tl bütçem var bana güzel bir sistem önerir misiniz bu arada oyun olarak çok oyun oynamıyorum yazılım ile ilgileniyorum mobil uygulama yazılımı emulator kullanıyorum bu yüzden sistemin yetersiz kalıyor o yüzden yeni bir bilgisayar almak istiyorum...
  9. itsmertkadir

Bilgisayar Alıcam Hangisi En iyi si

Arkadaşlar iyi akşamlar şimdi yeni bir bilgisayar alıcam ailemin yardımı ile fakat kredi çıkmadığı için ailemin bana sunduğu bi yol var oda ev kur diye bi yerden alma ordan elden taksit ile alınıyormuş biraz baktım sistemler güzele benziyor faka pek anlayamadığım için sizlere de sorayım dedim...
Top Bottom