Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Oyun / Yayın için Monitör dahil sistem tavsiyesi ?

Ryzen 5 , 1660lı bilgisayarı 2 yıl kullanıp geçen sene satmıştım. Şimdi yeniden bilgisayar arayışı içerisindeyim asıl amacım oyun oynamak ve yayın için istiyorum. Sizin aldığınız veya fiyat performans olarak kasa + monitör istiyorum. Çevre birimlerini kamera, kulaklık, klavye, mouse u aynı...
  2. Osmanucr

Laptop monitör olarak kullanılabilirmi ?

Şimdi bende bir 1660S li bir ortalama kasa ve ideapad 3 var bunu satıp 1650li laptop almayı düşünüyordum ama kasayı satamıyorum 1 aydır. Ekran kartsız laptop üniversitede işimi pek görmüyor. Şimdi mini bir kasa alıp bu kasaya sistemi kursam ve laptopu ekran niyetine kullanabilirmiyim bağlayıp ?
  3. Osmanucr

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaç TL ye satmalıyım ?

Selam , bilgisayarımı satıp laptop almak istiyorum. Oyun için almıştım ama artık o kadar oyun oynamıyorum orta seviye bir laptop almayı düşünüyorum. Sizce bilgisayarım için hangi fiyat uygundur ? Kasa...
  4. Osmanucr

Athlon II X4 640 + HD 7510 sistemimi ne kadara satmalıyım?

Özellikler; Windows 10 , 2gb (667 mhz ram) + 4gb ram (800 mhz) , İşlemci: AMD Athlon II X4 640 Processor (4CPUs) 3.0 ghz , Gigabyte GA-78LMT-S2PT Anakart , Ekran kartı: AMD Radeon HD 7510 DirectX 11 , Toshiba 500 gb hardisk.
  5. Osmanucr

Sistem topladım değerlendirmisiniz

Gigabyte b450m s2h Gskill 16 gb ram 3000 mhz Kingston 240gb ssd Asus Geforce gtx 1660Super evo 6 gb 192 bit DX12 AMD Ryzen 5 3500x Rampage victory 1x12 mm fanlı 600w kasa
  6. Osmanucr

Sistemde bir sıkıntı varmı ? İyimi

1606044413 + 1606044550 @ @Barış Yalçın
  7. Osmanucr

En fazla 6 bin TL lik bilgisayar önerir misiniz?.

Bekliyorum arkadaşlar. darboğaz vb sıkıntı olmasın @ByEfe04 @Yakup42 @BugraSamet @TECHNO @oguzhnsrmn @Ercü bana bi yardım edermisiniz arkadaşlar.
  8. Osmanucr

Son bi fiyat verin En son kaça olur ?

7 Yıldır kullanıyorum yenisini almak istiyorum bu eski bilgisayarım en fazla kaç TL olur ? Özellikler; Windows 10 , 2gb DDR 3 (667 mhz ram) + 4gb DDR 3 ram (800 mhz) , İşlemci: AMD Athlon II X4 640 Processor (4CPUs) 3.0 ghz , Gigabyte GA-78LMT-S2PT Anakart , Ekran kartı: AMD Radeon HD 7510 4gb...
  9. Osmanucr

Eski bilgisayarımı nerede satabilirim ?

Uygulama vb nerede satabilirim. Letgo ve sahibindeni biliyorum başka varmı
  10. Osmanucr

Bu bilgisayar kaç TL eder ?

7 Yıldır kullanıyorum yenisini almak istiyorum bu eksi bilgisayarım en fazla kaç TL olur ? Özellikler; Windows 10 , 2gb DDR 3 (667 mhz ram) + 4gb DDR 3 ram (800 mhz) , İşlemci: AMD Athlon II X4 640 Processor (4CPUs) 3.0 ghz , Gigabyte GA-78LMT-S2PT Anakart , Ekran kartı: AMD Radeon HD 7510 4gb...
  11. Osmanucr

Bu bilgisayar kaç tl eder ?

7 Yıldır kullanıyorum yenisini almak istiyorum bu eksi bilgisayarım en fazla kaç tl olur ? İMZA kısmında yazıyor özellikler Kasanın görüntüsü bu şekilde ;
  12. Osmanucr

6000 TL PC Önerisi ?

F/P Öneri Bekliyorum. bu gönderiyi gören yazsın pc önerisini
  13. Osmanucr

Eski bilgisayarı canlandırma

Herkese Selamun Aleyküm 7 yıllık hazır bilgisayarımın vakti doldu gibi ama az bi süre bile olsa bilgisayarın ömrünü uzatmak istiyorum bana yardımcı olun . Hem valorant oynarken işlemciyi çok kullandığından ses patlıyor sanki hiç oyun tadı alamıyorum İMZA Kısmında bilgisayar özellikleri...
  14. Osmanucr

Bilgisayar satma sitesi

Bilgisayarımı satacağım letgo gibi uygulama veya internet sitesi varmı ?
  15. Osmanucr

Bilgisayar parça kararsızlığı

Bilgisayarımı yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum ama bir sorum olacak. Kasa içindeki donanımları tek tek mi değiştireyim yoksa bütün kasayı toplu haldemi alayım ? Benim ssd , ram sorunum falan var onun için sordum.
  16. Osmanucr

Bilgisayarınızı kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

Bilgisayarınızı kaç yıldır kullanıyorsunuz ? Ben 7
  17. Osmanucr

2.El Masaüstü bilgisayar

Benim bilgisayarım yaklaşık 6 yıllık satsam ne kadar fiyata satarım monitör hariç ?
Geri