Arama sonuçları: *

1. agathusia

14bine güncel sistem.

Ekran kartını 3060 düşünüyorum en azından nvidia olsun. Şimdiden sağolun :)
  2. agathusia

AMD ekran kartı hediye oyun olayı.

Yaklaşık 2 ay önce Gençergaming'den Vıctor aldım. Ve bugün bi arkadaşım hediye oyun ne verdiler dedi. 6800xt ekran kartı aldığım için ayrıyetten oyun vereiliyormuş bu olay hakkında bir bilgisi olup aydınlatabilecek var mı ? Şimdeden teşekkürler.
  3. agathusia

Çözüldü✓ Bios ta ufak bir sorun var. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bios u güncelledim herşeyi yaptım ama burada hala ramler böyle gözüküyor. Sizce nerede hata yapıyorum?
  4. agathusia

Sistem hakkında iyi veya kötü yorum.

Resimde de görüleceği üzere sistem budur. Özelleştirilme olarak m2 ssd'yi 1tb yaptım ve anakartı 660mk yaptım. Bu sistem aynı fiyatla 3070ti da veriyordu ama 6800xt seçtim. Bu amdnin SAM teknolojisi biraz kafama takıldı. Sonuç olarak sistem bu. Şuan sadece 2k monitör arayışındayım 5.5k bütçem...
  5. agathusia

Çözüldü✓ Gaming gecesinde gaza geldim.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi bunları aldım devamı sizde pek anlamıyorum sistem toplamaktan. 1662755574 B550m anakart var sizce çekeyim mi onu da 1662755920 Evet arkadaşlar son durum bu sizce iyi mi yaptım kötü mü?
  6. agathusia

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X ve RX 6750XT Nasil Olur?

İşlemci olarak Ryzen 5 5600 hatta x de olabilir. Ekran kartı olarak 6750xt düşünüyorum. Ramlar 3600lük olsa mantıklı olur gibi. Anakartı 450yi almak istemiyorum bi tık ileri dönük olsun istiyorum. 750lik ve bi psu almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.
Top Bottom