Arama sonuçları: *

1. zerolite

Pch Arc V2 sistemde hediyeli ürün nedir?

Dostlar selam, sol üstte hediyeli ürün yazıyor ama herhangi bir açıklama göremedim bilgisi olan var mı? Sistem aşağıda bulunmakta. https://www.incehesap.com/pch-arc-v2-hazir-sistem-fiyati-50348/
  2. zerolite

40-42.000 TL civarında laptop önerisi

Arkadaşlar selam, 40.000-42.000 arası mux switch vs iyi olur oyun için laptop önerisi arıyorum. Kendim değil arkadaşım kullanacak.
  3. zerolite

38k bütçe ile alınabilecek sistem önerisi

38k bütçe ile alınabilecek sistem önerisi lazım NVIDIA şart onun dışında işlemci vs fark etmez
  4. zerolite

Max 16.200₺ NVIDIA sistem tavsiyesi

Dostlar selam, 16.200TL civarında NVIDIA sistem almayı düşünüyoruz arkadaşa tavsiyelerinizi atabilirseniz seviniriz aklımızda yer edinir. Bizimde aklımızda sistemler var onları eleriz.
  5. zerolite

15.5k sistem tavsiyesi

Dostlar selam, aklımda bir kaç sistem var ama sizinde önerilerinizi almak isterim. Kendime değil arkadaşıma ve NVIDIA olması önemli faktör. Şuan en iyi gözüken V.O.K sistem
  6. zerolite

20.000₺ Sistem Tavsiyesi

Dostlar şuanda yeni çıkmış bir hazır sistem var mı ? arkadaşım için sistem toplayacağız güzel indirimli hazır sistem yoksa tek tek parça kovalayacağız.
  7. zerolite

Iphone SE ile 1660S sistem takas edilir mi ?

Dostlar selam, arkadaşım sistem toplayacak bu sebeple şuan kullandığı telefonu satıp üstüne para koyarak almak istiyor. Ancak hiç teklif gelmiyor ve gelen bir teklifte takas teklifi. Eğer satabilirse 9.5-10k ya sistem alacak. Şimdi bu sistem sizce alınır mı ? bana göre sistem fazla masraflı...
  8. zerolite

10.000₺ için en iyi oyun sistemi?

Dostlar selam, arkadaşa sistem alacağız 10k bütçe var. Temel parçalar dışında ana kart vs 2.el çözülebilir varsa hazır sistem o da olur teşekkürler şimdiden.
  9. zerolite

d.a sistem 2 kasıyor gibi hissettiriyor

Arkadaşlar bende d.a sistem 2 var ancak monitörüm 60 hz 1366x768 bir monitör diğer pc de de vsync kapatınca kasıyor gibi hissettiriyordu ancak bunda direkt açsam dahi kasıyor gibi hissettiriyor hatta acınca daha cok kasıyor gibi hissediyorum sistem gücünü kısıtladığı için mi acaba ?
  10. zerolite

DA-2 Kullananlar Bakabilir Mi?

Ekran kartının slotunda turuncu bir ışık var ve ekran kartı oyunlarda 53 de vs de çalışıp duruyor anlamadım acaba bunlar bağlantılı mi ? Siz de de turuncu ışık varmı slotta
  11. zerolite

D.a sistem kullananlar bakabilir mi?

Arkadaşlar bendeki fan dönmüyor 56 derecede siz de kaç derece de dönmeye başlıyor ?
  12. zerolite

D.A SİSTEM GTA 5 FPS NASIL ?

Arkadaşlar d.a sistem 2 hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama insan endişeleniyor ve hemen mudahale etmek istiyor. gta 5 de her şeyi en yükseğe aldım msaa vs dahil hepsi en yüksekte ve benchmark testine girdim ve ortalama 80-100 arasında sonuç verdi sizce bu değerler nasıl normal mi ...
  13. zerolite

Windows kurulumunda çözünürlük büyük

Ekran kocaman arkadaşlar niye çözünürlüğü böyle oldu ?
  14. zerolite

GPT KURULUM YAPMAMA RAĞMEN HATA

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi ben rufus üzerinden gpt kurulum yaptım ancak bu şekilde. https://imgyukle.com/i/CXWbK1
  15. zerolite

D.A SİSTEM 2 VİDA SORUNU

Arkadaşlar d.a sistem 2 yi aldım ancak ekran kartının vidalarını takarken içine düştü 2 tane bende çıksın diye ters çevirdim ancak vidalar sanırım PSU ya gitti ne yapacağım ? Sorun olur mu
  16. zerolite

itopya mail bilgileri

Arkadaşlar geçen de post açtım başka biri teslim aldı gözüküyor dedim bir başka kişilerde de varmış itopya da da teslim edildi gözüküyor bunların mail adresi nedir bir mail atayım iyice korkmaya başladım bi b*kluk olacak diye.
  17. zerolite

D.A SİSTEM BAŞKA BİRİNE GİTTİ

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi alıcıya teslim edildi diyor başka birinin adı var ne yapmam gerek
  18. zerolite

D.A SİSTEM 2 KARGO

Arkadaşlar, biliyorsunuz cuma günü alanların sistemi kargoya verildi. Ben de cumartesi günü saat 18.00 civarında aldım, ancak sizce ne zaman kargoya verilir ?
  19. zerolite

GAME GARAJ POLLUX-3TN-B TAM BİR F/P

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz, bence günümüz ekonomisine göre gayet iyi bir sistem Ekran kartını 1650 yaparsak 3250, 1650S yaparsak 3470 TL civarı yapıyor. Bence gerçekten güzel eğer bütçeniz varsa RAM takviye de yapabilirsiniz ancak tam bir düşük bütçe sistemi.
  20. zerolite

AMD athlon x2 2.8 ghz 750 Tİ BESLER Mİ

Arkadaşlar ne kadar darboğaz olur bizim arkadaşa bir sistem yapıyoruz de elimizdeki parçaları da değerlendirelim dedik.
Geri