Arama sonuçları: *

1. Knick

Arkadaşa 45K Full Set Sistem

Arkadaş 45 bin bütçesi var full set mouse klavye monitör sistem olmak üzere sistem diziyoruz önerileriniz neler
  2. Knick

Bu sistem alınır mı?

sistem bu https://www.itopya.com/modart-x21-intel-core-i7-12700kf-msi-geforce-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-oc-12gb-16gb-ddr5-_h27421
  3. Knick

40K hazır sistem tavsiyesi

Bu fiyata arkadaşa oyun için hazır sistem bakıyoruz önerdiğiniz neler var
  4. Knick

50K Sistem+Monitör Önerisi

En fazla 50 bin bütçem var, sistem + monitör bakıyorum bu fiyatlara şuan güzel bir sistem var mı yoksa indirim beklemeli miyim? Oyun için kullanıcam.
  5. Knick

Hazır Sistem Önerisi

Gece yarısına doğru bi hazır sistem alacağım onun için sizlerden 25k fiyat bandın da hazır sistem önerileri bekliyorum.
  6. Knick

bu sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? Link bırakamıyorum spam içerikli diyor
  7. Knick

15K-20K BANDINDA SİSTEM ÖNERİSİ

Bu fiyat aralığında önerdiğiniz sistemler neler? Sistem almak için beklemeli miyim?
  8. Knick

35k fiyat bandında sistem önerisi

Bu fiyat aralığında bi bütçem var hangi sistemleri alabilirim? Önerileriniz neler? 1721786326 ekran kartı nvidia işlemcide amd olursa daha iyi olur
  9. Knick

Bu bütçeye en iyi pc önerisi (10k)

10k bütçem var ve en yakın zamanda bir pc almak istiyorum bu fiyata önerileriniz neler?
  10. Knick

2. el 7000TL pc uygun mu

ikinci el 7000TL böyle bir sistem buldum işlemci: i7 6700k Ekran Kartı: rx570 Anakart: MSI Z270 A-PRO Ram: 8x8 16GB 3000mhz Ssd: 120+240GB Kasa: Rampage Sizce nasıl alınır mı onun yerine neler alınabilir. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Top Bottom