Arama sonuçları: *

1. U

33K Sistem toplama tavsiyleriniz

Merhabalar Hocamlar 33k sistem toplayacağız SİSTEM bu şekilde konfigürasyonlar oldu onlarıda ele alarak, eksiklerimizi, ucuz pahalı, psu değişmeli gibi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler Sistem link 2...
  2. U

25-30Bin tl toplama sistem önerisi

Merhabalar 25-30bin tl arası (sadece kasa) sistem arıyoruz tek tercih işlemci intel olsun bu pc ile oyun oyananıcak ve 3d modelleme renderi alınacak
  3. U

Bu gereksinimlere sistem önerisi

Merhaba arkadaşıma pc arıyoruz çoğunlukla metin2 oynuyoruz ama arada sons of the forest gibi yeni nesil oyunlarıda oynuyoruz sizlerden sistem önerileri bekliyorum nvidia ekran kartı tercihi ama amdye yok demeyiz
  4. U

Sinerji Bering sistem alınır mı??

Merhaba donanım arşivi sistemini hiçbir şekilde alma imkanımız yok 3 kişi arkadaşım için sepete eklemeyi denedik fakat kesinlikle yakalayamadık 1 tane sistem, o nedele bu sistem hakkında fikir istiyorum SİSTEM
  5. U

37000 TL Bütçeye sistem topladım sizce nasıl ?

Ekran kartı 3080 12 gb Anakart B650m Ram 8x2 ram Ssd 1tb Kasa Thermaltake İşlemci Ryzen 5 7600X Bu hali 37k Sisteme birde sıvı soğutucu eklenicek 38-39k bütçe var zaten ucu ucuna kurtarıyor belkide para eklemek gereke bilir
  6. U

Orta-Üst bütçe pc toplama

Öncelikle herkese merhaba 35k pc arıyorum monitör dahil değil Render ve oyun odaklı kullanıcam Mimarlıkla ilgili 3d çizimle ilgili programlar kullanıcam Önerilerinizi bekliyorum
  7. U

35 bin TL Masaüstü pc

35k sadece kasa pc istiyorum 3080 gelir diye düşünüyorum ama varsa bi 3090 tandından yenmez
  8. U

Bu pc Bu ekipmanlar bu paraya değermi?

Soru başlıktadır masa koltuk ekran klavye vs gibi her ekipman dahildir 14k düşünceleriniz nelerdir
  9. U

3080li sistem tavsiye

Bir arkadaş için 3080li bir sistem arıyorum 30k bütçeye daha iyisi oluyorsa oda olur Nvidia ekran kartı intel işlemci istiyoruz şimdiden teşekkürler
  10. U

40k toplama hazır pc tavsiye

Merhaba bir tanıdığım için son fiyat 40klık pc arıyorum ekran kartı nvidia olsun başka bir seçenek yok önerilerinizi bekliyorum
  11. U

Çözüldü✓ Pc kaç paraya satabilirim?

İşlemci=i-3 12100f Ekran kartı=Rx 6600 Ram= Panter Gold 8x2 Ssd=Team marka 512 gb Kasa=corsair dark Aklımdaki fiyat 14.000tl ne dersiniz
  12. U

Sizce Aldığım Sistemi İade Etmeli Miyim?

Merhaba Haqqus gen3 almıştım ve bugün kargoya verildi ama modrtın cıkardığı sistem mükemmel modart sistemi alıp haqqus gen3ü iademi etmeliyim yoksa stok yetmeme durumu varmı
  13. U

Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba kasayı değiştirerek haqqus gen3 aldım (elime ulaşmadı daha) fakat bugün pc hocasının storysini gördüm smokin sistem çıkaracakmış sizce gen3ü iptal edip hafta sonunu bekleyip pc hocası sistemi almalımıyım Ha birde en fazla 12.200tl ödeyebilirim, ne yapmalıyım ?
  14. U

Acil Pc tavsiyesi lütfen

Haqqus Gen 3 dışında Rx 6600lü sistem lazım bütçenin 1 tl yukarısına çıkamam
  15. U

Çözüldü✓ Pc Kaybettim beraber bulalım

Merhaba sabah bi konuda vatanda i-3 10100f gtx 1060 ti lı bi sistem gördüm onu bulamıyorum şimdi ,bilen varsa linkini atabilirmj
  16. U

Bu sistemin neden stokları tükenmemiş

Merhaba arkadaşlar Ultima-6600 ve Nova-6600 sistemlerinin stokları bitti fakat webteknonun sistemknin stokları hala bitmedi kötü parça varda benmi göremiyorum ( diğer 6600lere kıyasla) Sistemin linki : https://www.incehesap.com/souldash-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57341/
  17. U

Ultima 6600 Tekrar indirimde

Ultima 6600 isimli sistem 12.499Tl olmuş sizce alınır mı?
  18. U

ULTIMA-6600 YENİ FİYAT

Ultima 6600 yeni fiyatı 14k oldu ne düşünüyorsunuz
  19. U

Bu Pc almalımıyım sizce

Merhaba arkadaslar youtuberlerin pclerini bekliyordum fakat şuan hiç birinden ses seda yok 1-2 gün icindede bi spoiler falan gelmezse bu sistemi almayı düşünüyorum sizce uygunmu...
  20. U

Hazır veya sizin topladığınız Sistem tavsiye

Sizin kendinizin topladığınız yada hazır bildiginiz sistem varmı. Fiyat 11bin tl olursa iyi olur 12 binliklerede göz gezdiricem
Top Bottom