Arama sonuçları: *

1. baran'

Sistemimi kaça satabilirim

zotac gaming rtx4070 12 gb amd ryzen 5 5600 gigabyte b550m crucial 1tb m2 ssdk ingston furyx 8gb ram 2x bütün parçaların kutusu ve garantisi var 5 ay oldu sistemi toplayalı. Sistem sadece hafta sonları kullanıldı hiç zorlanmadı sadece oyun oynandı sizce değeri ne kadardır ve isteyen olursa...
  2. baran'

Max 30000tl pc tavsiye

Arkadaşlar selam 30k bütçem var güzel f/p bir sistem önerir misiniz? Nvidia
  3. baran'

Max 40000tl toplams pc tavsiye

40000 tl bütçem var pc toplamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim sadece kasa
  4. baran'

Sistem toplamama yardım edermisiniz

Arkadaşlar merhaba şuanda staj görüyorum bi otelde ve staj bitince elimde yaklaşık 40k tl olucak bu paranın 30k sına bir sistem toplamayı düşünüyorum her şey dahil olucak şekilde sizce bu zamanda pc toplanırmı toplanırsa ne alınır?
  5. baran'

14K her şey dahil toplama pc

Söylediğim gibi bütçem 14.000 ve her şey dahil olmalı. 2. El 0 farketmez ama tercihen 0 olsun.
  6. baran'

Toplama PC Tavsiye acil

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki parçaları ben kendim seçtim geriye sadece psu ve ram kaldı bu iki parçayı seçmeme yardım ederseniz çok sevinirim. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-5700-xt-sapphire-nitro-plus-oc-5700xt-1068247325/detay -...
  7. baran'

Çözüldü✓ 2. El toplama pc yardım

Öncelikle selam arkadaşlar çok bi bütçem yok bu yüzden bilgisayarımı 2. El sahibinden sitesinden toplamaya karar verdim ve bazı parçaları seçtim donanımdan ziyade ekipmana daha çok önem veriyorum ama tabikide donanımda ekipman kadar önemli aşağıya seçtiğim parçaları ekliyeceğim eksikleri...
  8. baran'

Pc toplamak için yardım

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı haftasonları dilerim hızlıca konuya giricem, benim ps4 500gb slim modelim var ve yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ancak diğer ps lere nazaran fan sorunu veya ses sorunu gibi hiç bir kasma donma sorunu vs. Yok size sorum şu yönde ben bu cihazı satıp üstüne...
  9. baran'

25k her şey DAHİL sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba Yakın bi arkadaşımın 25k bütçesi var ve güzel bir sistem toplamak istiyor sistem kaliteli olmalı ve sistem gibi ekipmanlarda kaliteli olmalı - klavye mekanik istiyor ve monitör 165hz olursa daha iyi olur diyor, önerilerinizi bekliyoruz.
Geri