Arama sonuçları: *

1. Peonta

2. el pc buldum ilerde geliştiricem

arkadaşlar en kıbrıstayım 2. el bir pc buldum ekran kartı rx580 8gb çok da iyi şeyler yazılmamış hakkında ama bu yıl idare eder mi beni işlemci ryzen 5 1600 daha kaç nm olan versiyonu bilmiyorum yazmamış adam gidip bakcam zaten bu sene üni sınavım var sonlara doğru oturamam bilgisayara yani 6-8...
  2. Peonta

2. El bu PC nasıl ilerde geliştirmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar uzun süren şeyden sonra 2. El bir bilgisayar bulduk ekran kartı RX 580 biraz baktım çok da güzel şeyler söylenmemiş ama bu fiyata başka bir sistem bulamam en azından Kıbrıs için o yüzden başlangıç olarak bunu alıp ilerde geliştirmeyi düşünüyorum işlemcisi Ryzen 5 1600 daha kaç mm...
  3. Peonta

rx 6600 xt için 12400f olur mu?

arkadaşlar rx 6600 xt ye 12400f olur mu bir sorun çıkartır mı? ghz diğer işlemcilere göre düşük geldi oc yapmayacağım için hani bir bötle darboğaz söz konusu olur mu?
  4. Peonta

fiyatı boşverin nasıl olduğunu söyleyin

arkadaşlar fiyatını boşverin eğer ben böyle bir sistem kurarsam toplarsam çalışır mı onu söyleyin lütfen değiştirmem gereken parça uyumsuz olan bir parça vs. varmı onu öğrenmek istiyorum anakart:ASUS PRIME B550M-K DDR4 AM4 ekran kartı:ASUS Dual radeon rx 6600xt işlemci:ryzen 5 5600x ram:APACER...
  5. Peonta

rx 6600 xt oc için hangi işlemci iyi olur

başlıkta yazıyor zaten arkadaşlar uzatmaya gerek yok
  6. Peonta

kıbrıstan bilgisayar toplamaya çalışıyorum türkiyeden getirme işi yalan oldu

agalar normalde türkiyeden getirmeye çalışıyordum ama gümrüğü geçemedim bir türlü ne düşünürsem düşüneyim hep gümrüğe takılıyodu o yüzden burdan toplamaya karar verdim ekran kartı olarak rtx 3050 dual buldum siz söylemeden söyleyim 6600 ü tercih ediyodum ama burda 16k o yüzden alamam yanına...
  7. Peonta

kıbrısa türkiyeden bilgisayar getiremiyorum o yüzden sanırım burdan toplayacam

normalde türkiyeden hazır sistem alıcaktık ama ne yaparsam yapayım gümrüğü aşamıyorum her türlü o bilgisayar gümrüğe takılıyor ve burda en az yüzde 50 daha pahalı bilgisayarlar(kıbrıstayım) eğer yakında bir çözüm bulamazsam burdan almak zorunda kalcam neyse bunları geçelim ryzen 5 3600 ve asus...
  8. Peonta

Çözüldü✓ anakartım micro atx ama kasalar hakkında bilgim yok

Gigabyte H410M S2H V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart - sistemin bana sunduğu tek anakart bu ama iki tane kasa var ve uyar mı uymaz mı bilmiyorum Performax 650 W Inferno Siyah RGB ATX Oyuncu Kasası kasanın biri bu GAMEPOWER DARK SIDE GAMING RGB 650W TOWER KASA diğeri ise bu ilk attığım...
Geri