Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

Sistem değerlendirmesi 45 k yardım

Seçtim parçalar görsel de ekledim 7500f işlemci ile kullanıcam ileride 9800x3d güncelleme yapıcam 1 2 seneye ram fazla mı pahalı daha uyguna varsa öner kabul ederim 7500f için fiyat performans soğutucu önerilerine açığım 4060 ti ile kullanıcam zamanla o da güncelleme olucak sadece fikir ve...
  2. HENRYWİTCHER

45 k sistem arıyorum anlayan yokmudur

Meraba bi kaç gündür sistem ayarlamay çalışmıyorum çok fazla seçenek var oyun odaklı değil iş grafik tasarım üzerine olucak ilerde yükseltme ihtimali olabilir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler 7500f ile 8700f arasında kaldım ama fikirlerinize ihtiyacım var, soğutucu için bi fikrim yok...
  3. HENRYWİTCHER

Toplama pc eksik parça destek

Okuyup vakit ayırıp yardımcı olanlara teşekkürler ediyorum, Düşündüm parçalar bunlar oyun odaklı bi sistem değil GRAFİK TASARIM ama arada oyunda oynanır onun için anakartı yüksek seçtim bazı parçalar belli bazıları belli değil ortalama fiyat max 40 k diyelim 1 2 k oynama payı olabilir muadil...
  4. HENRYWİTCHER

Sistem önerisi

Okuyup vakit ayırıp yardımcı olanlara teşekkürler ediyorum, Düşündüm parçalar bunlar oyun odaklı bi sistem değil GRAFİK TASARIM ama arada oyunda oynanır onun için anakartı yüksek seçtim bazı parçalar belli bazıları belli değil ortalama fiyat max 40 k diyelim 1 2 k oynama payı olabilir muadil...
  5. HENRYWİTCHER

Am5 toplama veya hazır sistem önerisi

Selam okuyup vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler; Hazır sistem veya toplama olucak şekilde am5 sistem arayışına girdim kafam da işlemci olarak 7500f veya 8700f var ekran kartı da 4060 grafik tasarım tarzı şeyler için oyun odaklı değil ileride parçalar yükseltilebilir o yüzden...
  6. HENRYWİTCHER

7800x3d bu sistemin fiyatı ne olmalı 2. El sıfırı 90k civarı

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 7800X3D (amazon türkiyeden satın alındı faturası mevcut mart 2024 faturalı) ANAKART :ASUS TUF GAMİNG B650-PLUS WİFİ (AMAZON TR MART 2024 FATURA TARİHLİ EKRAN KARTI: ASUS NVİDIA RTX 4070 SUPER DUAL (N11 SİTESİNDEN SATIN ALMA,FATURASI MEVCUT MART 2024 TARİHLİ FATURALI)...
Geri