Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ Rtx 3060ti sistemim nasıl olmuş bakar mısınız

Adamı dövmeye gidiyorum tşkler
  2. P

3060ti ve 13700F nasıl?

Ekran kartı 3060ti kovalıyorum, sizce i713700 işlemci ile uyumu nasıl olur darboğaz yaşarmıyım? İşlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için işlemciye önem veriyorum hatta bu ekran kartına i9 bile alabilirim sınır yok, FPS multiplayer ağırlıklı oynuyorum bu sisteme 1080p iyi mi yoksa onun yerine 2K...
  3. P

13.nesil hazır sistemler neden yok?

Arkadaşlar hazır sistemler hala eski stokları eritme peşindeler, 13.nesil 13700 sistemler gibi hazır sistemler var mı? Bütçe 30K, nvidita intel ikisi istiyorum
  4. P

Çözüldü✓ 60bin₺ VatanSistem Yardım?

Merhabalar, İş arkadaşıma pc topluyoruz: 1- Sizce parçalar birbirleriyle uyumlu mu?? 2-Şunu değiştir dediğiniz bir parça var mı? 3- 60bin₺ sakın alma tek tek toplarsın diyenler kaç ₺ daha ucuza toplayabilirim? Teşekkür ederim
  5. P

1080p ve 2K için en ideal ekran kartı?

Arkadaşlar sizce 1080p ve 2K oyunlar için 3060ti mi ideal 3070ti mi? İşlemci: i7-12700F
  6. P

3060ti-12700F sistem öneriniz nedir?(rica ediyorum)

Merhabalar artık sona doğru gelmeye başladım. İşlemci : i7-12700F karar kıldık. Ekran Kartı : 3060ti karar kıldık. Anakart : ? (Wifi özellikli olmasını istiyorum) Ram: ? (Almışken 16x2 32gb düşünüyorum ama fikirlerinize açığım) SSD: ? ( almışken 1 tb alayım diyorum) Power: ? Soğutucu +...
  7. P

Çözüldü✓ Msi Masaüstü bu alınır mı? (33bin₺)

Bu arkadaş alınır mı? fiyatına göre uygun geldi bana ekran kartıda güzel gibi
  8. P

43bin₺ Bu fiyata değer mi?

Merhabalar, 35-45bin₺ bütçem var bu babayiğit fiyatına göre değer mi? Alternatifleri paylaşabilirsiniz teşekkürler.
  9. P

40-45bin₺ Kasa Toplama Tavsiye

Merhabalar, Sadece 40-45bin₺ kasa için bütçe ayırdım ekran kartı ve işlemci önem verdiğim iki şey uzun soluklu olsun 5 yıl benimle olsun. Hazır sistemler olursa daha iyi olur(hazır oldukları için daha uygun oluyor sanırım parçalar) Oyun ağırlıklı ve arka planda çoklu işlemler yapmama müsade...
Top Bottom