Arama sonuçları: *

1. M

35- 45k arası taksit ile alabileceğim sistem arıyorum

Merhabalar , hali hazırda çok nakitim olmadığı için taksitle PC almak istiyorum. Bu bütçeye taksitle alabileceğim PC önerir misiniz. Monitör dahil Max 50k bütçem var. Klavye, mouse gibi ekipmanları uygun bir şey almayı düşünüyorum. 1080 olsa yeterli benim için. Genel olarak LoL, GTA , Valorant...
  2. M

35-40k arası Monitör dahil tavsiye

Merhabalar, Bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık olarak 35 40k civarı. Monitör, klavye, kasa her şey dahil sistem önerir misiniz? Genel olarak 2 3 sene idare edecek ve cyberpunk ve tarzı güncel oyunları rahat ve akıcı bir şekilde oynatacak bir PC arıyorum. Nvida ve 4000 serisi olursa...
  3. M

Apu sistem + Monitör

Merhabalar, Apu sistem arıyorum. Monitor dahil bütçem 11.000 TL max Genellikle lol, valo tarzı oyunlar oynuyorum. İkinci elde olabilir. Yardımcı olur musunuz?
  4. M

Apu sistem + monitör önerisi

Merhabalar, Apu sistem arıyorum. Monitor dahil bütçem 11.000 TL max Genellikle lol, valo tarzı oyunlar oynuyorum. İkinci elde olabilir. Yardımcı olur musunuz?
  5. M

11000tl civarı Apu sistem önerisi

Merhabalar, bir arkadaşım Apu sistem arıyor. Her şey dahil(Monitör) bütçesi 11.000tl civarı. Genelde lol, valo tarzı oyunlar oynuyor. Önerebileceğiniz hazır sistem veya toplama sistem var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. 1662121585 Not: ikinci elde olur
  6. M

Yurt dışında sistem toplama? Bütçe 800euro

Merhabalar, Litvanya'da yaşıyorum. Almanyaya gidip sistem toplamak istiyorum. Bütçem her şey dahil max 800euro. Önerebileceğiniz hazır veya toplama sistem var mıdır? Birde hangi sitelerden bakabilirim. Oynayacağım oyun genelde lol, gta, world of tanks tarzı oyunlar. O yüzden çok güçlü sistem...
Geri