Arama sonuçları: *

1. asmarena6

Bu Bilgisayarı Alıyorum Yardımcı Olur Musunuz

12 taksit olarak Gamegarajdan alacğaım. 12 taksit önemli. Bu ayarda daha iyi bir tercih yapılabilir mi yoksa bunu alıp geçeyimmi
  2. asmarena6

Sistemim ne Kadar eder PS5 aldım.

Merhaba ucuza PS5 alınca bütçeyi biraz pert ettik bilgisayarlada yakın zamanda işim olmayacak. Satayım diyorum ne kadar eder sizce takribi. Parça Parça mı satsam acaba Bilgisayar 2022/9. ayda alınma garantisi 1,5 sene kadar var sanırım. Intel i5-12400f Asus PRIME B660M-K Pny XLR8 Epic-X RGB 16...
  3. asmarena6

Topal arkadaşıma ikinci el pc

Merhaba arkadaşım ameliyat oldu. Bir süre evden çıkamayacak. İkinci el kasa alalım dedi oynayım. Bana sordu. Bende çok bilemedipim için siz değerli üstadlarıma danışmak istedim. 2. El 7500 ü geçmeyecek bir kasa istiyorum. Varsa sahibinden linki falan bakmak isterim. Tv ye bağlayıp oynayacak...
  4. asmarena6

GençerGaming Kutuları Gönderiyor mu?

GençerGaming den Victor Hazır sistem aldım ama kutuları gönderiyor mu. Kurulumsuz şekilde mi alsaydım acaba? Zaten faturayıda tek kalem kesiyolarmış parçalar gözükmüyormuş. İlerde başımız ağrımasın kutuda yoksa. Kutu yok fatura yok.
  5. asmarena6

3060Ti li Sistemim Nasıl?

Merhabalar parçaları az çok belirledim artık indirim kovalamaktayım birazda. Parça parça taksitle alıyorum. Bu olmaz dediğiniz b irşey var mı amacım 20k yı geçmemek birazcıkta. İntel i5 12400 F 3400 Asus B550M Plus 2700 Tforce Vulcan 8x2 1000...
  6. asmarena6

RX 6750 XT'li Sistem.

Merhaba sinerjide indirime girince Asus Dual Radeon RX 6750 XT OC DUAL yi 10 bine aldım. artık parça parça sistemi kendim toplayacağım diye düşünüyorum ama. Fiyat iyi midir acaba hazır bir sistem beklese miydim emin olamadım. Mantıklı değil derseniz ona göre iptal edeceğim kartı. çok...
  7. asmarena6

16-17k Toplama PC(Beyaz Kasa Şart :))

Merhabalar, Son 7-8 senedir PC ile ilişkimi kesmiştim ancak yine PC ye dönüş yoluna girdim. Uzun zamandırda bu işlerde olmayınca çok yabancı kalmış oluyorsunuz konuya. Fazla uzatmadan soruma geçeyim. 16-17k bütçemiz var. incehesap-sinerji-itopya gibi sitelerdeki hazır sistemlerden birini alıp...
Top Bottom