Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

70K BUTCE KASA(60)+MONITOR(10)

Selamlar butce 70k Kasa icin 60k Monitor icin 10k Fps oyunlari oynuyorum genellikle Birde olursa 1-2-3kya ucuz butceli bi mikrofon onerisi
  2. Ahmet Muhsin

70K BEYAZ SISTEM TOPLAMA ONERI

Selamlar butce 70k beyaz bir setup toplamak istiyorum yardimci olabilir misniz
  3. Ahmet Muhsin

50K BUTCE SITEM ONERISI

Oyun icin kullanacagim zorlarsam 60a cikabilirim bu fiyata olabildigince f/p bi urun almak istiyorum, aslinda umudum beyaz bir setup ama sanirim beyaz parcalar biraz pahali
  4. Ahmet Muhsin

70-80k ARASI MONITOR+MASAUSTU PC ONERISI

Masaustu+Monitor ile birlikte bir kasa almak istiyorum toplamada olur hazır sistemde olur onerilerinizi bekliyorum
  5. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ 60K BUTCE ILE F/P PC

Selamlaar 60k butcem var f/p bir bilgisayar almak istiyorum hazit sistemde olabilir toplamada fark etmez onerilerinizi bekliyorum
  6. Ahmet Muhsin

Monster Laptop 4000 Tl Ye Alınır mı?

Selam Bu Bilgisayar 4.000 tl ye VALORANT-GTA 5 tarzı oyunları kaldırır mi acaba
  7. Ahmet Muhsin

9500 E Sizce Onerirmisiniz

VALORANT - GTA 5 TARZI OYUNLAR OYNUYACAĞIM 1662405556 PAZARLIK VARMIS BU ARAFA
  8. Ahmet Muhsin

6000 TL Bütçeye İkinci El Sistem

GENELLİKLE VALORANT - MINECRAFT OYNAYACAGIM ONERILERINIZI BEKLERIM
  9. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ 4750 TL'ye Ryzen 5 1500X + GTX 1050 Ti Sistem Alınır mı?

Genellikle VALORANT - MINECRAFT Benzeri Oyunlar Oynayacağım Sizce 4750 tl ye Alınır mı?
  10. Ahmet Muhsin

6000 TL CIVARI 1. EL VEYA 2.EL PC ONERILERI

Selam 6000 Tl Bütçem Var ve bir PC almak istiyorum genellikle VALORANT - MINECRAFT - UNTURNED Benzeri Oyunlar Oynuyacagim Yardımınızı Beklerim Bütçem Az Özür Dilerim
Geri