Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

40k civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 40k civarında 32gb ram olacak şekilde hazır sistem bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. Birol Azak

45K Sistem Tavsiyesi

Selamlar , 45K civarı bütçe ile hazır sistem bakıyorum 4070 ve üstü ekran kartına sahip olursa iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  3. Birol Azak

18K Civarı Sistem Önerisi

Selamlar 18K bütçe ile 21 inç 60 hz bile olsa bir monitör dahil olacak şekilde toplama bilgisayar bakıyorum , önerilerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler
  4. Birol Azak

60000 TL Sistem Tavsiyesi

Selamlar 60K bütçe ile DDR5 ve en az 32 gb ram olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Birol Azak

30K Civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 30K civarında hazır sistem bakıyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz fiyatına değerse 2-3k üstüne çıkabilirim
  6. Birol Azak

35000 TL Hazır sistem önerisi

Selamlar 35K civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.Tek kriterim ekran kartı nvdia marka olması lazım çünkü çalıştığım programlarda nvdia daha performanslı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  7. Birol Azak

50K Hazır Sistem Önerisi

Selamlar 50K civarında hazır sistem bakıyorum işlemci intel veya amd farketmez ama ekran kartı nvdia olmak zorunda. Genel olarak yapay zeka işleri ve 3d modelleme için kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  8. Birol Azak

25K Hazır sistem önerisi

Selamlar 25k civarı bütçe ile oyun ve 3d modelleme üzerine sistem arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. NOT: +-5K Oynayabilir
  9. Birol Azak

13000 TL Sistem Tavsiyesi

Selamlar 13K bütçe ile sistem önerilerinizi bekliyorum genelde oyun ve mühendislik işleri için kullanılacak . Şimdiden teşekkürler.
  10. Birol Azak

25000 TL Sistem tavsiyesi

Selamlar 25000 TL bütçe ile toplama veya hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla oyun oynanmayacak genel olarak 3d Modelleme işleri yapılacak o yüzden 32gb ram ve yüksek vram'li bir ekran kartı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  11. Birol Azak

Bilgisayarım kaç para eder ?

Selamlar , işim gereği sistemim artık yetmemeye başladı bende 4070ti-4080'li güncel bir sistem toplamak istiyorum fakat uzun süredir piyasayı takip etmiyorum sizce şuan kullandığım bu sistemi kaça satmam lazım ? Sistem : XFX Rx 6600xt 8GB - İntel Core İ5 9600k - Corsair Vegeance 16gb Ram - Asus...
  12. Birol Azak

8000 TL Civarı 2.El Sistem Tavsiyesi

Selamlar dostlar , kuzenim icin 8000 tl civarı 2.el oyuncu bilgisayarı bakıyoruz. Valorant , Gta5 tarzı oyunları rahat oynatsa yeter. Önerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler.
  13. Birol Azak

16000TL Bilgisayar Tavsiyesi

Merhaba 16000TL bütçe ile masaüstü bilgisayar tavsiyelerinizi bekliyorum oyun ve tasarım için kullanılacak.
  14. Birol Azak

15000TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Merhaba 15000tl ye hazır sistem bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim . NOT : Sadece kasa
  15. Birol Azak

İ5 9600k rtx 2060super'li sistem alınır mı ?

Herkese selamlar 2.el aşağıdaki sistem alınır mı ? pazarlıkla 8500tl ye anlaştım
  16. Birol Azak

10000TL Sistem önerisi

Herkese selamlar 10000TL bütçem var bu sene üniversiteye geçicem oyüzden sağlam bir sistem toplamak istiyorum sizce şuan ortalama bir rtx2060'lı sistem mi almalıyım yoksa donanım arşivinin veya başka kişilerin çıkaracağı sistemleri beklemeli miyim ? Önerileriniz bekliyorum. NOT:ŞUAN İDARELİK...
Top Bottom