Arama sonuçları: *

1. Nquyen

35 bin bütçeye rtx4070 sistem önerisi

35 bin bütçeye mümkünse 7500f işlemcili rtx4070 sistem arıyorum. Elle toplanıyorsa ssd , HDD,fan ve soğutucu koymaniza gerek yok.
  2. Nquyen

İ5 4.nesil ayarında mmorpg farm pc

Başlıkta ki işlemci ayarında orta seviye 6 7 k sevilerinde PC toplamak istiyorum mümkünse ekran kartsız ya da d11 destekli düdük seviyeli ekran kartı da olur sistem önerisi istiyorum.
  3. Nquyen

Önerdiğiniz anakart ve işlemci bugün elime geçti.

Ryzen 5 7500f b650m DS3H anakart ve 6000mhz cl16 patriot viper venom elime geçti soğutucu olarak ag400 taktım sıcaklık testlerini yapacağım. Bios üzerinden yapmam gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim i3 sistemden geçis yaptım ryzen eko sistemini bilmiyorum. Ekran kartı rx6700xt red devil.
  4. Nquyen

Am5 işlemci ve anakart toplamak istiyorum.

Ryzen 7 7800x3d ile ryzen 5 7500f arasında kaldım. Anakarta çok para vermek mantıklı mı ? Yani anakarti 4k seviyelerinde alıp işlemciyi 7800x3d yapmak mi mantıklı yoksa top anakart alıp 7500f mi takmak Uygun olur ? Varsa başka işlemci öneriye açığım.
  5. Nquyen

Yazılım ağırlıklı kasa istiyorum.

Merhaba, yazılım ağırlıklı 3 boyutlu çizimler vb. Uygulamalarda ve oyunlarda kullanılmak üzere kasa arıyorum buna klavye mouse monitör her şey için de olucak şekilde bir sistem toplamanızi rica ediyorum.
  6. Nquyen

Çözüldü✓ 150k bütçeli gaming sistem öneri.

1 sene sonra sistem toplayacağım ama en üst seviyeden piyasa da ki en son çıkan parçalardan toplayacağım sıvı borulu soğutma olmasını istiyorum üstüne 8k çok büyük olmayan gaming Hz olan tv istiyorum önceliğim Samsung ama diğer markalar olur render amacım yok sadece oyun ve tasarım.
Top Bottom