Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Sistemimi Toplu Olarak mı? Parça Parça mı Satmalıyım?

Merhaba sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi ekipmanlarla birlikte satacağım. Yurtdışına çıkacağım ve artık masaüstü ile işim tamamen bittiği için laptop almaya karar verdim. Önümde çok az zaman kaldığı için (3-5 gün) toplu satmak en iyisi biliyorum ama acaba parça parça mı satsam diye...
  2. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi satmak istiyorum. Birkaç ekipmanım tamamen yeni sayılır onlarda şöyle: Kasa: Bitfenix Mesh - 1 Yıllık SSD: Apacer m.2 - 1 Yıllık Mouse: GPX Superlight - 1 Yıllık Stand: Dailylink Vesa Stand - 4 Aylık Mousepad: Wraith Litepad - 4 Aylık Klavye...
  3. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım, 3 yıllık sistemimi satmak istiyorum ve ne kadar eder diye sizlere sormak istedim. Elimde 2 seçenek var ya pc kasasını ayrı ekipmanları ayrı satmak yada nasip olursa direkt olarak sistemimi toplu satmak (koltuğundan mousepadine kadar...) Sistemim imzamda görünüyor...
  4. enisberberr

Sistem Upgrade: En Mantıklı Seçim Hangisi Olur?

Merhabalar sevgili dostlarım, Şuanki imzamda geçen bilgisayarımdan oldukça memnunum... Çok ağır oynamıyorum veya çok ağır programlar kullanmıyorum (Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop hariç) Bir yandan da güzel bir bilgisayarım olsun ve uzun bir dönem parça değişikliği yapmayayım diyorum...
  5. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım, Uzun süredir masaüstü kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat bazı zamanlarda hastane, kütüphane veya uzun sayılabilecek seyahatler yaptığım zamanda bilgisayarımı tamamen söküp ve bir yandan tüm parçaları yanımda götürmekten kurtulmak istiyorum. Kesin olarak satmayı...
  6. enisberberr

El Capitan Yanlış Parça Seçimi ve Değişim Talebi

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle Hayırlı Ramazanlar ve Sahurlar... Sistem videosu yayınlandıktan 1 saat sonra sistemi özelliştirerek satın aldım. Özelleştirdiğim parçalardan biri ise kasa. Corsair Spec Delta RGB' yi değiştirip Frisby Venom 650W 80+ kasasını ekledim. Ama internetten...
  7. enisberberr

El Capitan Sipariş Sonrası Parça değiştirme?

Merhaba sevgili dostlarım, Sistem videosu yayınlandıktan 1 saat sonra sistemi özelliştirerek satın aldım. Özelleştirdiğim parçalardan biri ise kasa. Corsair Spec Delta RGB' yi değiştirip Frisby Venom 650W 80+ kasasını ekledim. Ama internetten araştırdığımda kasanın önünde fazla bir açıklı...
  8. enisberberr

AMD Ekran Kartlı PC!

Merhaba sevgili dostlarım, DA nın yeni sistemi EL Capitan'ı birkaç özelliştirme ile aldım. İlk defa AMD ekran kartı kullanacağım için neredeyse sıfır bilgim var driver güncelleme ve en iyi ekran kartı ayarları vs. vs. Youtube'da bilgilendirici video varsa link atabilir misiniz? veya sizin...
  9. enisberberr

Yeni Sisteme Ek SSD Montajı Nasıl Yapılır?

Merhaba sevgili dostlarım, 2 gün önce aldığım Abdullah abinin yeni çıkardığı 'El Capitan' sistemine elimde mevcut olan Kingston A400 240gb SSD ve Seagate 1TB HDD takacağım. Ama sanırsam kasadan 2 adet sata kablosu çıkıyor. Elimde ise El Capitan ile beraber 2 adet SSD 1 adet HDD var. 1-) Üçüncü...
  10. enisberberr

El Capitan Sistemi Hakkında!

Merhaba sevgili dostlarım, Abdullah abinin bugün sunmuş olduğu yeni sistem El Capitan'ı aldım ve videoda bahsetttiği CL19 rami overclock yaparak 3600mhz CL16 değerine çıkarabildiğimizi söyledi bende şuana kadar ne underwolt ne de Overclock yapmış birisi değilim. İncehesap müşteri hizmetlerini...
  11. enisberberr

Donanım Arşivi Beklenen Sistem Yayında

Belki haberi olmayanlar için yazmak istedim
  12. enisberberr

5500-5700TL Arası Sistem Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, 5 gün önce trendyol üzerinden bir sistem topladım parça parça olarak. Ama sistemimde ısınma sorunu ve fps sorunu var. Parçaları iade etmeye karar verdim ssd ve hdd hariç. 5000-5500 bandında önerebileceğiniz bir sistem var mı? Şimdilik Abdullah abinin toplayacağı...
  13. enisberberr

Max 5500 TL Sistem Tavsiyesi

Merhabalar sevgili dostlarım, 5 gün önce trendyol üzerinden bir sistem topladım parça parça olarak. Ama sistemimde ısınma sorunu ve fps sorunu var. Parçaları iade etmeye karar verdim ssd ve hdd hariç. 5000-5500 bandında önerebileceğiniz bir sistem var mı? Şimdilik Abdullah abinin toplayacağı...
  14. enisberberr

Yeni Sistemimdeki Isınma Sorunu

Merhaba sevgili dostlarım, Sistemimi alalı 4 gün oldu (Sistem parçalarını en aşağıya bırakacağım). Parçaları tek tek kendim aldım haliyle montajını kendim yaptım. Daha önce hiç sistem montajlamadım ama videolar izleyerek bu işi hallettim ne kadar uğraştırsada. Sistemimdeki ısınma problemi de şu...
  15. enisberberr

Sistemimdeki Problem!

Merhabalar arkadaşlar, Sistemimi parça parça olarak trendyol üzerinden aldım. Haliyle montajını kendim yaptım sitem parçalarımı aşağıya bırakırım. İlk olarak Fortnite yükledim ve elimdeki sistemin aynısının oyun test videolarını izledim en düşük ayarlarda 140-250 arası gidip geliyordu bende...
  16. enisberberr

Sistemimde Problem mi Var?

Merhaba sevgili dostlarım, Sistemi dün topladım ve bilgisayarımda sadece Fortnite vardı ve Fortnite'ta ne kadar FPS alacağıma bakmak istedim en düşük ayarlarda (2 ayar hariç) 160-250FPS civarlarında dolaşıyordu ve ekran kartı 70 dereceye kadar yükselmişti. Msı Afterburner programından fan hız...
  17. enisberberr

Harddisk ve İşlemci Soğutucu Fanı Montajı Nasıl Yapılır?

Merhabalar sevgili dostlarım, İşlemci ve HDD hariç her şeyi montajladım. İşlemci elime hala ulaşmadığı için montajini yapamadim ama HDD elime yeni ulaştı ve hangi kablo ile bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Psu dan çıkan 2 adet sata kablosu var ve kablolarda 3 adet diş var ayri ayri olarak. Bir...
  18. enisberberr

Pc Montajlama Sonrası Sıkıntı!

Merhabalar sevgili dostlarım, Yaklaşık 3-4 gün önce parça parça olarak sistem topladım. Aldığım işlemci elime ulaşmadığı için sistemi hala açamadim. Hayatımda hiç pc montajlamamış birisi olarak montajdan ve yanlış kablolamaktan korkuyordum ama bir suru video izledim ve şuan gözüm kapalı...
  19. enisberberr

Freedos Sistemde Bios Güncelleme Nasıl Yapılır?

Merhabalar sevgili dostlarım, Parça parça olarak bir sistem kurdum. Abdullah abinin 'Pc Alındıktan Sonra Yapılması Gerekenler' adlı videosunu izlediğimde önce BİOS'unuz güncel değilse guncelleyin Windowsu öyle kurun dedi. Ama YouTube'da windows kurmadan bios nasil guncellenebilir adlı bir video...
  20. enisberberr

Pc Aldıktan Sonra Adım Adım Yapılması Gerekenler?

Merhabalar sevgili dostlarım, Trendyol üzerinden parça parça olarak sistem topladım. Sistem montajını yaptıktan sonra *adım adım olarak* ne yapmam gerek. Benim bildiğim önce sistemi ilk açarken art arda delete tuşuna basıp bios kısmına girip sistem parçalarına bakmak. Ardından referans ram...
Geri