Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

30K PC Toplama Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 30 bin lirayı geçmeyecek şekilde sistem toplayacağım. Sadece kasa olacak şekilde. AM5 soket, DDR5 bir sistem olsun istiyorum. Ayrıca Frame Generation'dan dolayı RTX 4000 serisi olsun istiyorum. Hazır sistem istemiyorum. Siz olsaydınız hangi parçaları kullanırdınız, parça...
  2. NanoSuit

15K PC Önerisi ( Toplama veya Hazır)

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi 15K bütçem var. Dolayısıyla hazır sistem mi toplama sistem mi toplama ise 2. el mi sıfır mı, önerilerinizi bekliyorum.
  3. NanoSuit

6500 tl ye rx570 li sistem satmak mantıklımı

Agalar şimdi rx570 ve i310100f li monitörü 1080 p ama hoş olmayan bir sistemim var. Bir alıcı çıktı ve 6500 tl ye sadece kasayı istiyor. Sizce satmak mantıklı olur mu eğer satarsam elime geçen 6500 tl ve monitörü satarak en az 1650 super ve 144 hz li bir sistem toplayabilirmiyim? Önerilerinizi...
  4. NanoSuit

3.5-5 K hazır sistem tavsiyesi

Oyun için, sadece kasa. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. NanoSuit

2750 TL Kasa Toplama ( monitor hariç )

Merhabalar, 2750 tl bütçe ile oyuncu sistemi dizeceğim. 2.el veya 0 sıfır fark etmez hangi taraf daha avantajlı ise onu alacağım. Konu hakkında güzel fikirler, ürünler gösterecek tecrübeli arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum :)
  6. NanoSuit

4.500 TL Sistem tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar 4.500 TL ye sadece kasa olmak üzere bir arkadaşa sistem toplayacağız. İtopya, Gamegaraj vs.. hangi siteyi önerirsiniz? Ayrıca hazır sistemlere mi odaklanayım yoksa sitelerin kendi toplama araçlarından kendim mi toplayayım hangisi daha ucuza daha fiyat/performans olur. Konu...
Geri