Arama sonuçları: *

1. M

Itopya Alpha-Plus Sistem Alınır mı?

https://www.itopya.com/alpha-plusintel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-3050-eagle-gddr6-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h20312
  2. M

10 11 bin tl ye sistem toplıcağım

Sistem toplamay planlıyorum hazır sistemlerde bişey bulamıyorum sanırım kendim tek tek toplamak zorunda kalacağım yapabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim.
  3. M

10-11k Hazır Sistem Önerisi

10-11 bin tl bütcem var uygun sistem varmı piyasada acaba
  4. M

Apu sisteme ekran kartı takmak

Hazır sistem olarak apu bi sistem alsam ikinci elde bi ekran kartı alıp taksam sorun yaşarmıyım 11 bin tl bütcem var
  5. M

Bütce 11 bin sistem veya toplama tavsiyesi.

11 bin civar bütcem var tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. M

11 Bin Civarına Pc önerir misiniz?

11 bin civarı bi bütcem var aranıyorum ama sistem bulamadım sizin bulabildiğiniz önerebilceniz sistem varmı.
  7. M

Bu sistemi alıyımmı sinerji

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-artemis-ryzen-5-5500-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-39993 Sistem sizce alınır mı? fiyat ve özellikler nasıl
  8. M

11 Bin Lira Sistem Önerisi

11 bin civarı bütcem var sistem önerir misiniz?.
  9. M

10-11K PC Tavsiyesi verirmisiniz ?

Arıyorun vatandaki 2060 lı pcyi almayı planlıyordum tükendi sistem önerebilir misiniz?.
  10. M

10Bin TL ye sistem önerir misiniz? ?

Kasım ayı indirimlerini takip ediyorum ama sistemler konusunda bilgim olmadı için pahalı veya ucuz bişi diyemiyorum donanım arşivinin güzel insanları bişeyler önerinde kasım bitmeden alalım.
  11. M

9000 TL Pc Önerisi !!!!

9000 TL Civarı bi bütcem var pc arıyorum kasım ayının indirimlerinde şöyle iki sistem buldum hangisi alınır bi öneriniz varmı veya başka sistem önerilerinede açığım...
  12. M

9000 TL Civarı Pc önerir misiniz? ?

9000 bin TL civarı bi bütcem var kasım indirimleri inceden başlamaya başladı ve devam ediyor sistem önerebilir misiniz? parçalardan felan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirimmmm
Top Bottom