Arama sonuçları: *

1. Scorp!on

kktc de gaming pc önerisi

arkdaşlar 15 20k civarı ne önerebilirsiniz ben fiyatları bilmiyorum ort fp bir pc var mı önerebileceğiniz gerekirse laptop bile önerebilirsiniz
  2. Scorp!on

Bu pc alınır mı fiyatı nasıl

https://www.incehesap.com/dark-solid-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47663/ arkadaşlar bu kuzenime alacağız 2.el istemiyor alınır mı
  3. Scorp!on

7500-8000 tl sistem tavsiyesi

arkadaşlar kuzenim gitmiş izoly almış n11 den bağırdım çağırdım iade etmeye çalışacak ederseler sistem alacak 7500 8000 bandında ne var
  4. Scorp!on

7-8 bin TL gaming masaüstü sistem

arkadaşlar parça parça olacak şekilde 7 8 bin arası monitörsüz sistem lazım ama kendim toplayacağım ona göre sadece bileşenleri atarmısınız rica etsem
  5. Scorp!on

ULTIMA-DUAL3060Ti sistem Fiyat/Performans bakımından nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/27514/ultima-dual3060ti-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-rtx-3060ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. Scorp!on

Rtx 3060ti sistem önerisi

Evet en az ne kadar tutar benim pc satıp almayi planliyorum 5-6 ay sonra hem 3060 icin hemde 3060u için oneri yaparmisiniz
  7. Scorp!on

epic gamesden oyun indiriyorum ama pc kasıyor

arkadaşlar epic den ark indirdim pc kasıyor ssd sağlığı 99 a düşmüş neden kasıyor acaba
  8. Scorp!on

rtx 3080 için sistem

arkadaşlar ekran kartı dahil olmamak üzere sadece kasa içindeki bileşenlerle 5k ya sistem kurulurmu
  9. Scorp!on

warzone da grafik ayarlarını arttırırsak fps drop azalır mı

arkadaşlar daha düşük grafik ayarında daha çok drop yiyordum fakat yükseğe çekince o kadar yemedim yani 1080 değilde 800 900 p civarı bir ayarda daha az oldu 8 gb ramden dolayı olduğunu biliyorum bu arada
  10. Scorp!on

cd warzone fps drop oluyor

beyler sistemim imzamda fps drop yiyorum hdd olduğu zaman çoktu ama şimdi az yinede drop yiyorum sebebi nedir nasıl düzelir izlediğim testte adamın değerleri çok iyiydi
  11. Scorp!on

neden düşük fps alıyorum

arkadaşlar sistemim imzada var valorant oynuyorum 200 fps olmuyor bile neden acaba 199 oluyor 200 olmuyor hdd den olabilir mi
  12. Scorp!on

Yeni sistem

Galiba geliyor
  13. Scorp!on

gamegaraj deneyimim

merhabalar ben 2 hafta önce sistem aldım yasak günü sistem siparişi verdim yasak bitti pazartesi sabahı saat 8.30 da kargoya verildi o gün akşam yola çıktı 600 km ve uzağına 48 saat sürüyordu çarşamba geldi sistemi kurarken hdd yerini bulamadım bana anlattılar yardımcı oldular mesela ayrı hdd...
  14. Scorp!on

ani fps düşmesi

aquarius 5 an sistemde sadece 1600 af tek farklı parça mesela gta v oynuyorum ani olarak 70 civarından 25 falan düşüyor bf5 de 70 80 den bir anda 15 falan oluyor driverlar falan kurulu sizce sorun ne ve servise göndermelimiyim
  15. Scorp!on

1600 AF ile aquarius 5 an fps düşüklüğü

beyler gta v oynarken anlık droplar giriyor vsync açıkken onlineda 60 fps alıyorum stroy de 75 anlık olarak 15 20 sn lik 25 30 fps oluyor bşraz oynadıkdan sonra 40 fps falan sebebi ne
  16. Scorp!on

aquarius 5 an zulada kasıyor

çok ani kasmalar oluyor beyler 1600 af gtx 1660 cs de bile böyle olmuyor normalden düşük fps almama rağmen bu şekilde oluyor ekran kartı drvierını falan güncellemiştim
  17. Scorp!on

Aquarius 5 an dusuk fps

Beyler pc topladım fps 180 lerde cs de O pc yi 1600 af yaptım sebebi ne hiç bir şey yüklemedim afterburner harici birde bios guncelledim 1589579872 yokmu yardımcı olacak
  18. Scorp!on

Yeni pc aldım tv bağlayınca görüntüde gecikme var

Beyler tv ye bağlayınca gecikme oluyor monitör olmadan test edemedim birde aynı tv ye gecikme olmayan laptop bağlayınca gecikme oluyor fakat ps4 bagladigimda olmuyor ayarlardan playstationu gördüm monitörü bekliyeyim mi yoksa değişim için gondereyim mi pc game garaj aquarius 5an 1589569168 Not...
  19. Scorp!on

yazı yazarken ve mouse kullanırken gecikme sorunu yaşıyorum

yeni pc aldım bios güncelledim rami 3000mhz yaptım windows kurdum gecikme yaşıyorum bios ekranında da oluyordu nasıl düzeltirim
Top Bottom