Arama sonuçları: *

1. K

F/P sistem topladım.

Merhaba çok fazla bilgiye sahip olmamakla birlikte aşağıdaki sistemi topladım. Parçalar birbirine uyumlu olmuş diye düşünüyorum. Daha F/P alternatifler varsa değerlendirebilirim böylelikle ekipman kalitem artmış olur. Bu kötü olmuş onun yerine bu olabilirdi tarzı önerileriniz varsa alabilirim...
  2. K

17K Toplama sistem önerisi

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip sistem toplamaya karar verdim. Sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. 17K bütçem var güzel hazır sistemlerde önerebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
  3. K

2. el sistem toplama

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip 2. el sistem toplamaya karar verdim. 2. el sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. Teknoloji çok gelişti her şeye şüpheci yaklaşıyorum 2. el parçalar olacağı için virüslü parçalar çıkarda ben...
  4. K

modarttaki gibi sistemler

bugün modartın satışa çıkarttığı 3060 lı sistemler gibi sistemler gelirse bu konuya yazabilecek var mı çok iyi indirimli olunca yetişemiyorum ya yarim saatte stoklar bitiyor 1 aydir bekliyorum indirimli sistem dün vatanın sistem kaçtı bugün modartın bi el atın ya :| 1674845869 yakın zamanda...
Geri