Arama sonuçları: *

1. Mert_007

25-30k bütçeyle sistem önerir misiniz?

25k civarı bütçem var. Maksimum 30 civarlarına çıkabilirim. Eğer 32-33 e bu sistemi kaçırma bu fiyata bir daha gelmez derseniz zorlarım ama önceliğim 25-30k.Bu fiyata iyi bir kasa önerebilir misiniz? Nvidia ekran kartı önceliğim.
  2. Mert_007

Monitör dahil 30k sistem önerir misiniz?

Bu paraya 5060 8gb lık sistem almak mantıklı mı? Biliyorum yetersiz 8gb alınmaz ama bu paraya o geliyor. Güzel bir monitörld beraber önerir misiniz? Renkleri vs. Güzel olarak. Tek tek toplamada olur. Aksaray'da güzel temiz ve risk alinmicak parçalar varsa ram vs. O da olur uygun fiyatlı.
  3. Mert_007

Monitör dahil 30k sistem önerir misiniz?

Bu paraya 5060 8gb lık sistem almak mantıklı mı? Biliyorum yetersiz ama bu paraya o geliyor. Güzel bir monitörlede beraber önerir misiniz? Renkleri vs. Güzel olarak. Tek tek toplamada olur. Aksaray'da güzel temiz ve risk alinmicak parçalar varsa ram vs. O da olur uygun fiyatlı.
  4. Mert_007

25-30k Bandında Monitör Dahil Sistem Önerir Misiniz?

Mümkünse nvidia ekran kartı olabilir mi? Monitörde renkleri güzel ve kaliteli bir monitör olursa çok iyi olur. Şimdiden herkese çok teşekkürler
  5. Mert_007

25-30k Bandında Monitör Dahil Sistem Önerir Misiniz?

Bu fiyat bandında iyi bir sistem önerir misiniz? Birde varsa iyisinden bir laptop.( laptop temizse 2. elde olabilir)
  6. Mert_007

Bu piyasada toplanabilcek en üst sistem nedir

Sadece merakımdan soruyorum şuanda en en tepe sistem almaya kalkarsak monitör dahil kaç tl tutar?
  7. Mert_007

10k ya monitör dahil sistem önerir misiniz?

Benim aklımda var ama sizinde fikirlerinizi almak isterim yazın alicam birde
Geri