Arama sonuçları: *

1. Redmental

Bu Sistemi Kaça Satmalıyım ?

Bu forumdaki eski üyelerden beni bilen bilir, aşağıdaki sistemi 2020 yılının sonlarına doğru onların yardımıyla binbir emekle toplamıştım. Sistemi topladıktan sonra da bu piyasadan elimi ayağımı çektim takip etmedim. Ancak son zamanlarda bu piyasa tekrardan beni içine çekti, bende sistemimi...
  2. Redmental

Kuzene Topladığım Sistem Hk.

https://www.incehesap.com/phantom-xt-bronze-webtekno-fiyati-46900/ RAM'ler T-Force 8x2 olarak yükseltildi 5373 TL Nasıl sistem ? Tavsiyeleriniz var mı ? Evet evet evet , "SSD kronik sorunlu" dışında.
  3. Redmental

Doğum Günü Sürprizi 4K PC Tavsiyesi

Kardeşime 2 hafta sonra doğum gününde sistemi vereceğim. Maksimum 4K bütçem var. Sadece kasa olacak , monitör vs. mevcut. Ben topladım fakat sizin de fikrinizi merak ettim.
  4. Redmental

3000 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Monitör dahil 3500 TL daha da üstüne çıkılamaz bütçede , enişteme topluyorum alternatif sunun arkadaşlar :) Tavsiyelerinizi bekliyorum. ( 1 TB SSD var o yüzden SSD'ye gerek yok )
  5. Redmental

İtopya'nın Bitmek Bilmeyen Çekilişi

Giriş seviyesi bir PC çekilişi yapıyorlardı en son 2 kere ertelediler daha da ses soluk çıkmadı bilgisi olan var mı ? Ne çekilişmiş be o öyle. Ona buna reklam verip sistem çıkaracağınıza , çok saçma bir şekilde "elimizde yok" diyeceğinize biraz uğraş verin. Alt tarafı RX 570'li bir sistem nasıl...
  6. Redmental

İtopya "Reynmen Sistem" Çekilişi Hakkında

Geçen gün kendi kendime çekilişin bitmesi lazım diyip kontrol ettiğimde birkaç gün daha uzatıldığını gördüm. Sanırım ben yanlış hatırlıyorum diyip biraz daha bekledim. Fakat bugün birde ne göreyim ? İtopya hazretleri çekilişi bile ertelemiş. Sebep ? Yayıncılara çatır çutur veriyorsunuz ürünleri...
  7. Redmental

Kandırmaca ! İncehesap Gaming Gecesi

Arkadaşlar az önce incehesap sitesinde gaming gecesi özel indirimlerinin hepsine göz attım. Sabahta çoğu ürünün hem incehesapta hemde diğer sitelerde fiyatlarına göz gezdirdim. Tamamen kandırmaca ve rezillik ! Mesela bakın sabah R5 3600X işlemcinin fiyatı 1700-1800 civarıydı. İndirim adı altında...
  8. Redmental

Toplama Sisteme W10 Kurmak

Arkadaşlar elimde GPU , Kasa ve PSU mevcut onun dışında anakart , işlemci , RAM , HDD , SSD alacağım. Yani bu ürünleri itopya gibi bir yerden kasa ve PSU hariç alacağım. Haliyle hazır sistem değil de parça siparişi olacak. Ben buna nasıl windows 10 kurarım ? USB içine windows 10 atıp SSD'ye...
  9. Redmental

Neden mi Bu Aralar Sistem Toplamamalısınız ? Cevap

Buyrun. 1.5 ay önce 1.5 sonra fiyatlar. Onlarca örnekten bir tanesi. Yeterli olur sanıyorum.
  10. Redmental

SİSTEM UYUMLULUĞU (FİNAL)

.
  11. Redmental

YAPMAYIN BUNU !

Arkadaşlar selam , bugün bir konuya değinmek istiyorum. Forumdaki gereksiz insanlar. Hemen örnek vereyim. Geçen gün forumda gezerken bir "sistem toplama" konusuna denk geldim , konu sahibi gayet nizami bir şekilde sistem parçalarını belirtmiş bütçesini belirtmiş ve son parça işlemci için tavsiye...
  12. Redmental

KASA ÖNERİSİ

.
  13. Redmental

BU SİSTEM UYUMLU MUDUR?

Arkadaşlar yarın elime EVGA GTX 1070 Tİ geçecek ve ben buna uygun sıfır parçalar topladım sizce uyumlu mu ? CPU : R5 1600 AF 12NM RAM : 8 GB DDR4 3000 MHZ ( en kısa sürede 16 olacak ) KASA : MİD TOWER 600W 80+BRONZE PSU ANAKART : B450 SERİSİ
  14. Redmental

GAME GARAJ HAKKINDA

Arkadaşlar herkese selam ! Biliyorsunuz Türkiye'ye yeni gelen bir firma var adı Game Garaj. Bu firmanın internet sitesindeki hazır sistemler diğer birçok firmaya göre çok ucuz. Bu nasıl mümkün olabiliyor ? İçimde bir şüphe var sizce bu firma neden bu kadar ucuz ?
Top Bottom