Arama sonuçları: *

1. bysalihidriscan

Sistemim Nekadar Eder

Selamlar arkadaşlar nakit sıkışıklığından dolayı sistemimi satmak istiyorum sizce nekadar eder yorumlarınızı bekliyorum. Ekran kartı:Rtx 3070 ti Rog Strix oc edition İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Gigabyte B450m H Ram:Xpg D41 3600 mhz 2x8 16 gb Ssd:Samsung 970 evo plus Psu:High power 1200w 80...
  2. bysalihidriscan

Max 6 k ya Toplama Sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba Başlıktada belirttiğim arkadaşa sistem topluyoruz Max 6k ya kadar Sarı site olur farklı yer olur 2. El sistem toplamak istiyoruz elimizdeki bütçeyle en uygunu almaya çalışıyoruz yardımlarınızı bekliyorum
  3. bysalihidriscan

Sistemimi Kaça satmalıyım?

Selamlar arkadaşlar Bazi ailevi sorunlarımdan dolayı gözüm gibi topladığım kasamı satmak istiyorum sizce kaça satmalıyım fikirlerinizi bekliyorum. Özellikler Anakart :Gigabyte B450m H İşlemci :Ryzen 5 5600 Ekran Kartı:Xfx 3 fanlı Rx 6700 Ram:Xpg d30 3200 16gb ram Ssd:1.5 tb ssd var 1tb ayrı 500...
  4. bysalihidriscan

Sistemimi Kaça Satmalıyım Destek

Selamlar arkadaşlar monitörümü geçen günlerde sattım. Peşinat vermem gerektiği için sistemimi de satmayı düşünüyorum. Özellikler. Ekran Kartı: Rx 6700 3 fanlı modeli İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gıgabyte B450 RAM: XPG 16 gb 3200 mhz Cl16 Kasa :Xigmatek ön full mesh 4 fanlı rainbow ledli Psu...
  5. bysalihidriscan

4 bin Civarı Monitör Önerisi

Selamlar Arkadaşlar Ips 144 hz 1080P Gsync Freesync Olan monitör arıyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum. Belli başlı monitörlere baktım bu fiyatlara pek güven vermedi daha önce Asus Vg27Aq 2k Ips 144 hz kullanıyordum Ekranda Hz dalgalanması oluyordu freesync açınca asusten biraz soğudum oyüzden...
Geri