Arama sonuçları: *

1. MctCan

30k Sadece kasa pc öneriniz lazım

Merhaba arkadaslar, Kuzenim 30k pc kasası toplamamı istedi bende pek piyasası ve düşük sistemleri bilmiyorum. 30k ya hazır kasa veya bişiler toplarmıyız ? Öneriniz varsa beklerim.
  2. MctCan

Beyaz Sistem Toplama Süreci Bitti.

Merhaba Arkadaşlar. Sonunda bilgisayarı topladım . Çok hoş çalışıyor. Toplama yaptıktan sonra windows kuruldu. İlk önce expo açtım 6000mhz de çalışsın diye. Yapılması gereken bişi var mı acaba test filan etmek istiyorum. Ek olarak fan seti alcağım 7 adet lian fan benzer gibi fan...
  3. MctCan

Beyaz Sisteme Az Kaldı

Merhaba Arkadaşlar. Geçen post atmıştım 2 ay filan oldu sanırım beyaz sistem toplucaktım diye. Aldıklarım. Anakart : MSI X670E Gaming Plus WiFi 7800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart (9500TL) Sinerji ALINDI İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (Turbo 5.0GHz) 8 Core 16 Threads 96MB Cache AM5...
  4. MctCan

Beyaz sistem kurma başlangıcı

Merhaba arkadaşlar. Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani. Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi. Aklımda kasa olarak şu var...
  5. MctCan

35k-40k Bandında kasa

Merhaba Arkadaşlar, 35k-40k arası kasa önerir misiniz? 4bin serisi ekran kartı ve işlemci intel ram32 olsa iyi olur şimdiden teşekkürler.
Geri