Arama sonuçları: *

1. Armanc

30-40 k arası monitör dahil sistem

Hocalarım çok kararsızım ve bunu bir başkasına toplayacağım. Pc toplama sihirbazlar da incehesapa bakınca powercolor 7800xt hellhound 20.8k idi ekran kartı olarak bu iyi midir? Bir de işlemci olarak 7700 olabilir diye düşünüyorum. Öneriniz nedir?
  2. Armanc

40k her şey dahil sistem

Merhaba hocalarım geçenlerde bir tanıdığım benden 30-40k arası bir sistem bulmamı istemişti. Kendisi görsel sanatlar bölümünde okuyor ve hem çizim tabletini aktarabileceği hem rekabetçi oyunlar oynayabileceği bir monitör istiyor. Ekran kartı olarak Nvidia 4070 süper ve işlemci olarak ryzen 5...
  3. Armanc

Her şey dahil 30k sistem önerisi

Sistemi alacak kişi bir tanıdık ve her tür oyunu oynayan biri. Bu yüzden DDR5, 32gb ram ve 12gb vram e sahip ekran kartlı bir sistemin iyi olabileceğini düşündüm ama biraz pahalı oluyor ve neyden vazgeçmem gerektiğine karar veremiyorum. Parçaları teker teker de atabilirsiniz. Bir de aktif...
  4. Armanc

21K Monitör Dahil Sistem

Hocam ben Red Dead Redemption 2 ve Forza Horizon 5 oynayacağım bir sistem istiyorum. 21K bütçem var. Baktığım hazır sistemlerde falan beni tatmin eden bir sistem bulamadım. Bir de monitörüm yok. Bunların hepsi için 21000 TL bütçem var.
  5. Armanc

Çözüldü✓ 11700KF li 23K Toplama Sistem

Merhaba hocalarım. Benim monitör ve klavye (mouse değil) yaklaşık 23K bütçem var. E-spor oyunlarını fazla oynamıyorum ama video editi yapmak istiyorum. Bunun için de 11700kf ve Gigabyte 3060 12G OC olur mu diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
  6. Armanc

Yardım 22K Monitör Dahil Sistem

Merhaba hocalarım benim bir arkadaşımın toplama bir sisteme ihtiyacı var. 22K Monitör dahil bir sistem bulduk ama arkadaşım Intel seviyor ve kasasının ışıklı olmasını istiyor. Ama bazı konularda emin olamadığımızdan alternatif bir sisteme ihtiyacımız var...
  7. Armanc

Çözüldü✓ 20K 3060 lı Sistem Toplama

Merhaba hocalarım. Benim kasa için 20K bütçem var ve ekran kartının 3060 ti veya 3070 olmasını istiyorum. İşlemci olarak 20K lık bir sisteme sığdırabileceğimiz kadar güçlü bir işlemci olmalı. Nvidia seçmemin amacı hem oyun hem de photoshop için kullanacak olmamdır ve sistemi Haziran ortalarında...
  8. Armanc

Çözüldü✓ 24K wi-fi lı Her şey dahil sistem

Her şey dahil 24K bütçem var. Geçenlerde arkadaşların yardımıyla tam bir sistem kararlaştırmışken odamda İnternet kablosu olmadığından her şeye baştan başlamak zorunda kaldım. Bilgisayarı hem oyun hemde photoshop için kullanacağım.
  9. Armanc

Çözüldü✓ Monitör Dahil 20K Sistem Önerisi

20K civarı bir bütçem var. İşlemci AMD veya Intel olur. İ5 12400f işlemci, 3060 12G 192bit ekran kartlı bir sistem nasıldır? Bir de oyun olarak Forza Horizon, Red Dedemption 2 tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama kasa, PSU, anakart gibi parçalar için kararsızım. Ve bu bütçe içinde bir monitör (...
Top Bottom