Arama sonuçları: *

1. P

4070 OC 16 pin için atx 3.0 psu önerisi

Dostlar selam. Gigabyte 4070 Aero oc ekran kartına sahibim ve 16 pin girişi mevcut. Atx 3.0 psu önerisi alabilir miyim? 16 pin için hangisi uyumlu olur hangisi olmaz tam emin değilim 12vhpwr uyuyor mu bilgi sahibi olanlar hem aydınlatsın hem de öneri yapsın lütfen.
  2. P

4070, 4070 Tİ, 4080 SERİSİ EKRAN KARTI VE 1000W PSU ELEKTRİK FATURASI

Dostlar selam. Sizlere bir sorum olacak soru aslında gayet net şöyle ki; 4000 serisi bir ekran kartı ve 1000w psu ile günde en az 8 saat çalışacak bi sistem de elektrik faturası aylık kaç TL olur? fikirlere açığım faturaları paylaşacak olan uçsun konuya yorum değil kesin bilgiler bekliyorum...
  3. P

4000 SERİSİ EKRAN KARTI VE 1000W PSU ELEKTRİK FATURASI

Dostlar selam. Sizlere bir sorum olacak soru aslında gayet net şöyle ki; 4000 serisi bir ekran kartı ve 1000w psu ile günde en az 8 saat çalışacak bi sistem de elektrik faturası aylık kaç tl olur? fikirlere açığım faturaları paylaşacak olan uçsun konuya yorum değil kesin bilgiler bekliyorum :)
  4. P

100000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar tekrar selam dün açtığım konuya istinaden sizden siyah renk olabilecek şekilde ve kesinlikle işlemciden kısmadan yani 4090 & 7950x3d olacak şekilde, atx 3.0 PSU güncelliğine sahip özellikle kaliteli marka yani gigabyte asus ve msi olmak kaydı ile ve çevre bileşenleri dahil bu bütçede...
  5. P

100000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam. Aşağıdaki gibi bir beyaz konsepte sahip sistem toplamak istiyorum. Sizlerden de fikir almak ve kafamdaki soruları aydınlatmanız için yardım istiyorum. Soru 1) Parçaların birbiri ile uyum sorunu ya da herhangi bir sorun var mıdır? Soru 2) Ayrıca merak ettiğim bir konu da şöyle...
Top Bottom