Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

12-13K Masaüstü Önerisi

oyun ve günlük işler için en az 16 gb ramli sistem önerebilir misiniz? Sadece kasa önerisi istiyorum.
  2. snowfoxstache

4K'ya alınabilecek en iyi PC

arkadaşıma pc alacağız sadecw kasa olarak en iyi ne alınabilir? ssd 240 olabilir ram de olmasa iyi olur ama 8 olabilir
  3. snowfoxstache

6000 Liraya RX570 Alan Arkadaşım

kendisins pc önermeme rağmen ekran kartının markası galax olduğu için bilgisayarcıyla beraber msi rx570 ve ryzen 5 3600 almış :D ben ona salaklık yaptın diyince de kızıyor ondan iyi mi biliceksin bir de moraliki düşürme pc almışız falan filan diyor :D ne denir ki şimdi buna?
  4. snowfoxstache

Teknobiyotik Bayram Özel sistemi alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-bayram-ozel-pc.html bütöe tam 5K belki 5200 olabilir bu pc alınır mı? (3500x olması önemli değil 1 yıl kullanılacak sadece sonra yeni rtx 3000pc toplanacak)
  5. snowfoxstache

6000 TL ye En İyi Toplama PC

Hazır istemiyorum ve bu bütçeye 75hz bir monitör de istiyorum sonradan 144 yaparım. en iyi ne alınabilir? 8gb ram olsa da olabilir.
  6. snowfoxstache

4500-4600 bütçeye en iyi kasa

arkadaşıma bakıyoruz 1660s olabilirse süper olur 8gb ram olsa da olur 1660s olacaksa.
  7. snowfoxstache

APU Sistemler neden tercih edilmiyor?

Tamemen bilgisizlilten soruyorum.APU sistemler (r5 3400g'den bahsediyorum.) neden tercih edilmiyor? Performans düşüklüğü hariç eksisi var mı? İşlemci r5 2600'den güçlü müdür? Ve son olarak ekran kartı işlemciye dahil olduğu için sıcaklık,kullanım vs.olması gereknden yüksek yerlere çıkabiliyor...
  8. snowfoxstache

5K Sistem Önerisi

Arkadaşım monitör dahil 5k bütçesi var 75 hz düşünüyor önerileri alayım.
  9. snowfoxstache

4000 TL PC

Önerileriniz var mı? Siz de toplayıp atabilirsiniz sadece kasa istiyorum ve genelde günlük kullanım arada sırada csgo(en az 200 fps)-gta oynatacak harici ekran kartlı bir pc istiyorum .
  10. snowfoxstache

4K bandında pc önerisi

Kuzenime pc alacağım bir 4 k bandında sadece kasa dizer misiniz? Ekran Kartı Nvidia olursa sevinirim.Nadir Olarak oyun genellikle günlük kullanım olacak.
  11. snowfoxstache

Bu Bilgisayarı Nasıl Adam Ederim?

10 yıl önce bir bilgisayar toplamıştım şu an windows açılmıyor ben bunu adam etmek istiyorum. Açılmadığı için sistem özelliklerine bakabilir miyim biostan? Hatırladığım kadarıyla 4 gb ram Radeon HD Graphics 6800 ve i7 2. nesil işlemcisi vardı bunları upgradelemek istiyorum sanırım anakartı da...
Top Bottom