Arama sonuçları: *

1. B

Mahalle Bilgisayarcısının Verdiği Tavsiye ile Toplanan Bilgisayar

Selamlar dostlar Bugün çok hayret edeceğiniz bir konu ile karşı karşıyayız. Bir dostumun bilgisayarını daha düzgün bir kablo düzeni yapmak için evlerine ziyarette bulundum ve karşılaştığım durumu sizlerle inceleyeceğiz aynı zamanda mahalle bilgisayarcısının verdiği tavsiye ve topladığı sistem...
  2. B

Bugün indirimlerden 3600+5600xt? Değerlendirirseniz Sevinirim

Ekran kartı : 5600xt https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5600-xt-be-11296-05-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-47279/ = 2700 Türk Lirası İşlemci : R5 3600 https://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-3600-fanli-islemci-fiyati-43133/ = 1700 Türk Lirası Anakart : b450 s2h...
  3. B

Bu Sisteme Kaç TL verirdiniz ?

Evet beyler yakın zamanda sistemi satıp 32 ınch monitör alıp sadece ders çalışacağım bir sisteme geçeceğim oyun işleri sıktı sevmiyorum artık eskisi gibi İntel İ5 6500 3.2ghz işlemci Asus Dual Rx 480 8gb white edition ekran kartı Asus Z 170-s Gaming Tuf white edition anakart Nzxt Kraken X52...
  4. B

Donanım Arşiv Foruma Girdin Ve Sistem Toplayacaksın Nasıl ?

Selam Dostlar rehber niteliğinde bir yazı olduğunu düşünerek yazmaya başlıyorum özellikle bu yazının siteye yeni giren veya daha yeni yeni alışan Üyelerimiz için yazacağım saygılar Öncelikle sistem toplayacaksın heycanlısın mutlusun güzel hissediyosan 1)Sakin ol dostum tez canlı olmaya...
  5. B

Mod Art Pc nin yaptığı yeni sistem

Video Linki: kasa linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/modart-pc-ma1-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-gtx1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/ hediyesi de varmış gözüme çarptı yeni site ile anlaşma yapmış anlaşılan gaming gen tr sanki iddialı geliyor baya
  6. B

Bu sisteme ne kadar verilir artıları eksileri nelerdir?(2. el )

:Gigabyte b450m s2h 2 x 8 DDR 3200 mhz t force vulcan z red amd ryzen 7 2700x 3.7 ghz 512 gb James Donkey m2 ssd corsair spec delta 550 w rgb kasa zotac rtx 2070 mini 8 gb steelseries 62466 rival 110 James Donkey 710 kulaklık viewsonic 23.6 144 hz vx2458 piranha klavye Kutu fatura garanti...
  7. B

Bu kabloyu nereye takacağım?

Selam değerli dostlar kasamı değiştirmiştim kontrolcüden çıkan 4 pinli fotoğraftaki kabloyu nereye takacağım ? Anakart: Asus z170 s
  8. B

Kasa Toplama konusunda yardım

Selam dostlar geçenlerde hangi kasayı alayım diye konu açmıştım dark guardian önermiştiniz satın aldım bugün geldi şuan kasamı değiştireceğim elimde tornavidalar mevcut her boydan daha önce bilgisayar toplamadım lakin bu tarz sökme takma işleri yaptım devrelerde bana yardımcı olabilirseniz ek...
  9. B

2. El Gaming Sistem Toplama Rehberi (kendimce sizlere önerilerim )

Selamlar değerli dostlar ve daf üyeleri ve yöneticileri uzun süredir 2. el sistemleri araştırıp inceliyorum hatta şuan kullandığım sistemim de ikinci el bir sistem peki ya alırken nelere dikkat etmeliyiz bunlardan sizlere kendi dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım şimdi sizler için...
Geri