Arama sonuçları: *

1. SEmrey

25-30K Arası Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Sistem arıyışındayım. Bütçem 25-30k ağırlıklı PUBG oynayacağım. Önerebileceğiniz sistemlere açığım.
  2. SEmrey

25K'ya Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bir sistem satın alacağım ve bu sistem ile PUBG oynayacağım. Ortalama bütçem 25k bana önerebileceğiniz f/p sistem var mıdır? Ayrıca yakın zamanda bilindik bir sistem indirimleri falan var mı? O zamanı beklesem daha mı iyi olur? Teşekkürler şimdiden önerileriniz için.
  3. SEmrey

Bu kasa ne kadar eder

4. SEmrey

Sistemim Ne Kadara Satılır?

Merhabalar, Sistemimi ne kadara satabileceğimi öğrenmek istiyorum. Ortalama ne kadara gider? Sistem Özelliklerim CPU:Amd Ryzen 5 5600 (KFG) CPU Soğutucu: Snowman Çift Fanlı Hava Soğutucusu (KF) GPU: Sapphire Rx570 4GB Mini ITX (KF) Anakart: Gigabyte A320m S2H (1.x) (KF) Ram: Geil Evo Spear 8x2...
  5. SEmrey

Vatandan hazır sistem önerisi Max30k

Merhaba arkadaşlar, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4060-8g-h610m-r-si-500gb-ssd-16gb-rams.html#odeme-secenekleri bu sistemi almaya değer mi bu fiyata? Bunun yerine hangi sistemi önerebilirsiniz. Vatan üzerinden satın alım yapacağım sadece
  6. SEmrey

Render için Sistem Önerisi 35K Bütçe

Merhaba arkadaşlar, 35k bütçem var ,render alabileceğim sistem önerebilir misiniz? (monitörsüz 35k) AMD mi tercih etmeliyim yoksa İntel mi? Ekran kartı Nvidia düşünüyorum?
Geri