Arama sonuçları: *

1. B

30 k beyaz kasalı monitör dahil sistem

max 30 k olucak şekilde beyaz kasa ve monitör olucak şekilde sistem istiyorum hazır sistemde olur toplama sistemde olur Ama para olarak 30 k yı geçmemesi gerek
  2. B

25 30 k ya full sistem pc arıyorum

25 30 k ya beyaz kasa ve monitör olucak şekilde pc arıyorum hazır sistem değilde parça parça olursa daha iyi olur
  3. B

25 30 k ya parça parça sistem toplama

25 30 k arasına kasa ve monitör tavsiyesi istiyorum marka farketmez
  4. B

30k lık hazır sistem öneri monitör dahil

arkadaşlar öncelikle kolay gelsin 30 k lık hazır sistem monitörle beraber istiyorum kredi kartından alacağım ona göre bir şey önerir misiniz? 1702468924 oyun odaklı istiyorum
  5. B

Ucuza set halinde pc

Arkadaşlar kolay gelsin benim şuanda sadece klavye mouse kulaklığım var sadece kasa ve monitörüm yok bana güzel yavaş yavaş yükseltebileceğim şekilde 5 bin TL'ye kasa ve monitör olucak şekilde öneri yapabilirmisiniz
  6. B

Çözüldü✓ monitör dahil toplama sistem

monitör dahil 2k akıcı ve kasa beyaz ve kozmetiğe önem veriyorum 35k ya güzel sistem tavsiyesi istiyorum
  7. B

RYZEN 5 5600X VE RX6800XT OLAN VARMI

işlemci olarak: ryzen 5 5600x ekran kartı olarak: rx 6800xt bu sistemi olupda aktif olarak kullanan varmıdır
  8. B

Ryzen 5 5600x İçi̇n Si̇stem

MERHABA RYZEN 5 5600X İÇİÇN SİSTEM ARIYORUM
  9. B

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600X TOPLAMA ÖNERİ

MERHABALAR RYZEN 5 5600X İLE BİR SİSTEM KURMAK İSTİYORUM (ANAKART-EKRAN KARTI-RAM) OLACAK ŞEKİLDE ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?
Top Bottom