sistem bitti ekran kartı da bitti şu an son haliyle nasıl olmuş fiyat olarak iyi mi çok mu harcamışım kafam takıldı
öncelikli olarak sinemayla uğraşıyorum kurgu ve efektte yapıyorum genel işime de yönelik bir sistem yapmak istedim
Psuyu uzun vadede değiştirmeyecek şekilde tercih ettim
KASA
MSI...
Arkadaşlar selam 5070ti almaya karar vermiştim ama fiyatı gerçekten edicek kadar bi fark yok gibi interneten 5070 in oynayacağım oyunlardaki testlerine bakınca beni tatmin etti genelde apex,r6, bf6, cs gibi oyunlar tercih ediyorum birde nba 2k26 bazen spider man tarzı hikayeli oyunlara giriyorum...
Hocamlar selam yardım eden herkese tekrar teşekkürler, Allah isteyene daha iyisini nasip etsin. Artık daha fazla buna kafa yoramayacağım valla yordu Ekran kartı kendi ekran kartım onun haricinde ileri dönük bir sistem dizmek istedim Kısa film kurgusu vb. şeylerle uğraştığım için güncel portlar...
https://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-7500f-3-70ghz-6-cekirdek-32mb-onbellek-soket-am5-tray-islemci-fiyati-66692/ yani bu işlemci şu an çokta bir düşmüyor daha da düşer mi acaba
https://www.incehesap.com/msi-mag-coreliquid-240r-v2-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-54219/ bu soğutucuda nasıl...
Beyler selam yeni yıldan sonra fiyat artışı Baya olcağını tahmin ediyorum sistemimi artık am5 ana yapısına geçirmeyi istiyorum bu yüzden de şöyle bi sistem dizdim kasaya zaten sahibim bayadır toplamadığım için dikkatle yapmaya çalıştım ama uyumsuz olabilecek şeyler için danışmak istedim ya da...
Beyler selam yeni yıldan sonra fiyat artışı Baya olcağını tahmin ediyorum sistemimi artık am5 ana yapısına geçirmeyi istiyorum bu yüzden de şöyle bi sistem dizdim kasaya zaten sahibim bayadır toplamadığım için dikkatle yapmaya çalıştım ama uyumsuz olabilecek şeyler için danışmak istedim ya da...
Hocamlar tekrar ve tekrar selam kasayı yeni aldım almışken de yavaş yavaş dizeceğim nasipse şu an Aktif olarak asus rog strix 3060 12gb, R5 5600, b450 bazoka anakart , 24 gb ram 3200mhz, 650 w 80+ kule tipi soğutucu var bunları msi mag a pano kasaya geçireceğim inşallah sonrada bir anakart...
Agalar selam pc updatelemek istiyorum artık am5 ve ddr5 e geçmek istiyorum şu an r5 5600 24 gb ram kullanıyorum asus Rog trio 3060 12 gb ekran kartımda var birden direkt pc değiltiricek param yok maalesef o yüzden pc kasam zaten bozuk çok sesli ve ön fanı bozuldu zaten öncelikli olarak kendime...
şuan ki sistemim bu
R5 5600 kule tipi soğutucu
Rtx 3060 12gb
B450 bazooka v2
G.skill tridentZ ram 8x3 24 gb 3200 ddr4
Bi tane m2 ssd var 500 gb kurgu adobe gibi işlerime kullanıyorum
Bi tane 1 Tb hardisk var
Bide windows falan kurulu olduğu 500 gb samsung evo var
Kasa xigmatek 650w 80+
m2 ssd...
Aktif olarak 3060 12gb, R5 5600, b450 bazoka, 24 gb ram 3200mhz, 650 w 80+ kullanıyorum kurgu vs yapıyorum, cs, valo, rdr, bf, hogwarts en çok nba 2l gibi oyunlar oynuyorum sistem updatelemek istiyorum önerileriniz nedir
R5 5600 kule tipi soğutucu
Rtx 3060 12gb
B450 bazooka v2
G.skill tridentZ ram 8x3 24 gb 3200 ddr4
Bi tane m2 ssd var 500 gb kurgu adobe gibi işlerime kullanıyorum
Bi tane 1 Tb hardisk var
Bide windows falan kurulu olduğu 500 gb samsung evo var
Kasa xigmatek 650w 80+
Güncel bilgisayar bu...