Arama sonuçları: *

1. merttttttt011

max 25kya masaüstü pc öneresi yaparmısınız

amx 25k pc için 22 23 24gibide olabilir ddr5 olursa daha iyi olur ama önerilerinizde yoksa problem olmaz oynıyacagım oyunlar valorant cs2 fortnite fc gta5 forza f1 1722326618 ek olarak yazılım işiyle uğaşıyorum
  2. merttttttt011

...

ilk pc bayadır acıyorum ara ara bi alasım geliyo bi gidiyo max 25k daha çıkmaz sadece pc için 25k ayırabilirim iilla 25k olmasına gerek yok 22 23 24gibi gibi oynıyacagım oyunlar fortnite gta5 valorant cs2 fifa forza f1
  3. merttttttt011

Masa ustu pc onerirmisiniz

Max butce 27k valorant tryhard oyniycam arada fc gta 5 fivem gibi yani ona gore sistem onerebilirseniz sevinirim amd ekran kartli olmasin
  4. merttttttt011

masa üstü pc öneririmisiniz (DDR5)

max bütçem 27k 2taneden monitör alıcam oyuzden butce fazla cıkarmamaya calısıyorum 4060tilı ryzen 5 7500fli sistem önerebilir misiniz?
  5. merttttttt011

Max 25k masa ustu pc yardimi

Masa ustu pc alicam 25k max oyniyacahim oyunlar Gta 5 Valorant Fortnite Rpcket league Fc24
  6. merttttttt011

Max 25k masaustu pc oneri

Pc alicam iyi ddr5 pc link atabilirmisiniz Valo Fortnite Cs2 Fc24 Rocket league Gta 5 Felan oyniycam
  7. merttttttt011

Ilkkez pc alicam tavsiyede bulunurmusunuz

Fotolarin bazilari ayni olabilir rami rgb yaptim 400tl farkla bide 2. Rami ekledim ssd adata sectim 192 tl farkla anakart degistim onceden bi arkdas a620e mi hatirlamiyorum o anakarta kotu demisti oyuzden 1716918588 Fiyat dusurebilirmiyim
  8. merttttttt011

Ilkkez pc aliyorum bu pc iyi mi?

Foto koydum onerilerinizi bekliyoeum ssdi ve rami ozellestirdim bide sogutma ekledim islemci sogutucu
  9. merttttttt011

Karne hediyesi pc alincak (ilkkez)

Karne hediyesi pc alicak ailem boyle bi pc yaptim fiyati iymi sizce baska onerbilceginiz bisey varmi ankarada elden alma imkanim olursa daha iyi olur bisey onerirseniz
  10. merttttttt011

45K Bütçeye Sistem Toplama

Biraz fiyat farki olsada hangisini almak daha mantikli gamingendeki sistemi ozellestirdim 32gb ram var 750w bronze psu asus tuf bide ssd degistim onerilerinizi beklerim
  11. merttttttt011

Fortnite performans modundan oynatcak pc

2. El pc topluyca. Fortnire 180fps felan oynatsa yeter performans modunda tiktokta yayin felan acarim oyle bi sestem toploycam 2.el butcemi belirttim omeride bulunursaniz sevinieim
  12. merttttttt011

FORTNITE TRYHARD OYNIYCAM

Fncs felan kasiyorum sağlam pc lazim max 55k(klavye mouse da alcam yani 55k dedim diye 55klik pc onermeseniz cok makbule gecer)
  13. merttttttt011

Valo oynatcak coook dusuk butce pc lazim

Arkadaslar pc almak istiyorum cok dusuk butce max 10k olucak valo oynatcak
  14. merttttttt011

Max 10k pc hepsiburada

Masaustu pc topliycam hepsiburada indirimlerinden bana sağlam pc lazim 12 13k bandinda oneri yaparmisiniz
  15. merttttttt011

Pc toplıycam (ilkkez) yardımcı olursanız sevinirim

Arladaşlar 4060ti lı r5 5600lü ankart olarak 4ramslotlu aura sync özleikli ve rgb ram li istiyorum amaramler cok pahali olmuycak bide monitor onerisi lazım birde 4060ti yerine ondan daha iyi dediğiniz varsa öylede önerebilirsiniz bide 3 fanlıolursa ekrankartı iyi olur bide kendim toplasamda...
Geri